انعقاد تفاهم نامه با بسیج در زمینه های کشاورزی و صنعتی با هدف رفع مشکلات منطقه

به مناسبت هفته بسیج ، اعضاء هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین – پیشوا و قرچک در نشست هایی جداگانه با سردار نصیری فرمانده سپاه سیدالشهدا (ع) استان تهران ،فرمانده و بسیجیان حوزه 6 کوثر ورامین وحوزه شهید محمد ابراهیم همت پیشوا به منظور توسعه همکاری و مشارکت در زمینه های مختلف از جمله صنعت و کشاورزی گفتگوکردند.

دکتر حسینعلی شیبانی ضمن تبریک هفته بسیج به ثمرات ارزنده این شجره طیبه انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت : بسیج در طول دوران پر برکت خود ، توانمندی های تحسین برانگیز و عظیمی را به نمایش گذاشته است و به اعتراف دوست و دشمن، مایه افتخار و سربلندی اسلام و انقلاب و کشور شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر پشتوانه بودن بسیج در حوزه های علمی و فرهنگی برای آینده نظام جمهوری اسلامی خاطرنشان کرد : بسیج توانمندی های ناشناخته فراوانی دارد و اگر شناخته شود و مورد تکریم و حمایت و هدایت و مدیریت قرار گیرد، می توان از قدرت و توان عظیم و خودجوش بسیج، برای اعتلاء انقلاب اسلامی و ایران عزیز بهره مند شد و از این توانمندی ها می توان در امور علمی ،اقتصادی، فرهنگی و رفاهی ـ اجتماعی و دیگر زمینه ها که باید شناخته شود، استفاده نمود.

وی ضمن برشمردن ویژگی های بسیجیان از جمله احساس مسؤلیت و تعهد آنها در برابر انقلاب افزود : بسیج مظهر اتحاد و انسجام ملی ایرانیان است و این مفهوم در کلام مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به زیبایی متجلی شده است که فرمودند: بسیج در حقیقت مظهر یک وحدت مقدس میان افراد ملت است.

شیبانی ادامه داد : بسیج به مفهوم یک ظرفیت توانمند برای حضور در عرصه های پیشرفت و نیاز های پیش روی جامعه، میدان های متنوعی دارد که یکی از این میدان ها و حوزه ها، نقش آفرینی بسیج در عرصه علم و علم آموزی ،حضوریکپارچه در فضای علمی و تحقیقاتی و تقویت پایه های استقلال کشور است.

وی ضمن اشاره به حرکت پرشتاب علمی در کشور و نقش آفرینی جامعه دانشگاهی در این مسیر اشاره کرد و افزود : یکی از معیارهای رشد و زمینه توسعه در جوامع مختلف دانشگاه‌ است چرا که این مراکز علمی و تحقیقاتی و نخبگان آن سرمایه‌های ارزشمندی برای جامعه به حساب می‌آیند و ما معتقدیم که با این سرمایه‌های ارزشمند می توان کشور را در بخش های مختلف سر و سامان داد.

حسینعلی شیبانی با برشمردن خدمات دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی دیگر از یادگارهای ارزشمند امام راحل (ره) ادامه داد : این واحد دانشگاهی بر خود می بالد که ضمن توجه و اهتمام جدی به مسائل علمی و پژوهشی ، به منطقه و رفع مشکلات مردم دیار 15 خرداد در موضوعات مختلف ، نگرشی بسیجی و جهادی داشته است و همانند بسیجیان صادقانه و بی ادعا به میدان آمده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین – پیشوا و قرچک افزود : تکمیل پروژه ی عظیم ورزشی ، فرهنگی وتفریحی شهید اردستانی و دراختیار قراردادن آن برای بهره مندی جوانان و عموم شهروندان منطقه، پیگیری و احداث بیمارستان فوق تخصصی شهید مهتدی و راه اندازی دانشکده تحصیلات تکمیلی از جمله خدمات این چند سال اخیر این واحد انشگاهی برای مردم شریف دیار 15 خرداد است.

شیبانی ضمن استقبال از همکاری مؤثر دانشگاه و بسیج در زمینه های مختلف علمی و فرهنگی گفت : به منظور شناسایی و رفع مشکلات منطقه ، دانشگاه آزاد اسلامی با بهره مندی از ظرفیت عظیم علمی و پژوهشی ، بستری مناسب برای تعامل و همکاری با بسیج می باشد و در این مسیر با تمام توان از پتانسیل های موجود استفاده خواهد کرد.

در این نشست ها مقرر گردید به منظور توسعه همکاری و مشارکت مؤثر دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا با بسیج در حوزه های مختلف از جمله صنعت و کشاورزی کارگروهی تشکیل و ظرفیت های موجود این دو نهاد علمی ، فرهنگی شناسایی و پس از بررسی طرح ها به مرحله اجرا درآید.

شنبه 6 آذر 1395  12:52

آخرین تاریخ بازدید : پنجشنبه 10 فروردين 1396  4:25:28
تعداد بازدید از این خبر : 694

نشانی: تهران - شهرستان پیشوا، شهرک نقش جهان دانشگــاه آزاد اســـلامی واحد ورامیــــن – پیشـــوا کدپستی: 33717-74895