زمانبندی سخنرانی ریاست واحد در نماز های جمعه دیار15 خرداد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین – پیشوا و قرچک به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان والامقام دانشجو و در آستانه 16 آذر ماه ، روز دانشجو و هم چنین 27 آذرماه سالروز شهادت آیت الله دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه ، برنامه زمانبندی سخنرانی ریاست این واحد جامع دانشگاهی قبل از خطبه های نماز جمعه شهرستان های ورامین – پیشوا و قرچک به شرح ذیل اعلام می گردد.

بر این اساس دکتر حسینعلی شیبانی روز جمعه مورخ 12 آذر ماه در مصلای نماز جمعه شهرستان قرچک ، 19 آذر ماه در مصلای نماز جمعه شهرستان مقدس پیشوا و 26 آذر ماه در مصلای نماز جمعه شهرستان ورامین از ساعت 11 صبح به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت .

سه شنبه 9 آذر 1395  8:14

آخرین تاریخ بازدید : پنجشنبه 30 دى 1395  15:52:24
تعداد بازدید از این خبر : 287

نشانی: تهران - شهرستان پیشوا، شهرک نقش جهان دانشگــاه آزاد اســـلامی واحد ورامیــــن – پیشـــوا کدپستی: 33717-74895