دانشگاه آزاد اسلامی به یک برند معتبر بین المللی تبدیل شده است

به گزارش روابط عمومی این واحد دانشگاهی باعنایت به در پیش بودن 16 آذر روز دانشجو دکتر حسینعلی شیبانی به عنوان سخنران قبل از خطبه های نماز جمعه شهرستان قرچک به سخنرانی پرداخت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین – پیشوا و قرچک در سخنانی با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل(ره) و شهیدان انقلاب اسلامی و مدافع حرم به واقعه تاریخی 16آذر ماه پرداخت و گفت : بعد از کودتای 28 مرداد 1332، رژیم وابسته پهلوی که توانسته بود با کمک اربابان امریکایی بر اریکه قدرت باز گردد ، درصدد برآمد تا پایه های حکومت خود را تثبیت کند ، اما غافل از اینکه مقاومت مردم به طور کامل از بین نرفته و ایران در اولین فرصت خشم و انزجار خویش را نشان خواهد داد.

شیبانی ادامه داد : تظاهرات دانشجویان دانشگاه تهران، به عنوان اعتراض به ورود دنیس رایت، کاردار جدید سفارت انگلیس در ایران، از روز 14 آذر 1332، آغاز گردید. دانشجویان دانشکده های  مختلف در دانشکده های خود تظاهرات پرشوری علیه رژیم کودتا برپا کردند. رژیم پهلوی که به خوبی از خشم ملت و خصوصا دانشجویان نسبت به خود و اربابان امریکا از پیش آگاه بود، با تمام قوا متوجه دانشگاه شد.

صبح روز 16 آذر 1332، گارد تا دندان مسلح رژیم پهلوی برای اولین بار وارد صحن دانشگاه شد تا فریاد مخالفان را در گلو خفه کند.حادثه 16 آذر 1332، بعنوان یک روز مقاومت تاریخی در تاریخ دانشگاه ثبت شد. از آن پس، همه ساله به رغم کوشش رژیم و ساواک، دانشجویان دانشگاه تهران و دیگر دانشگاههای سراسر ایران مراسماتی به یاد شهیدان آن روز برپا می کردند و از آن به بعد 16 آذر به نماد استقلال طلبی دانشگاه ها از سلطه بیگانگان تبدیل گشت.

شیبانی در ادامه صحبت های خود به لزوم پیروی از آرمان شهیدان تأکید کرد و در تعریف انقلابی واقعی گفت : به تأسی از کلام مقام معظم رهبری، انقلابی واقعی کسی است که دور از هیاهو و پست و مقام به دنبال خدمت به مردم باشد.

شیبانی ادامه داد : شهیدان هسته ای که سند مظلومیت ایران اسلامی هستند مثل شهریاری هاو علیمحمدی ها که فرزندان خلف دانشگاه بودند تا پای جان خود برای تحقق اهداف و آرمان های ارزشمند خود ایستادگی کردندو  قدرت های جهان را به زانو درآورند.

دانشگاه آزاد اسلامی به یک برند معتبر بین المللی تبدیل شده است

وی در بخش دیگری از صحبت های خود به خدمات ارزنده دانشگاه آزاد اسلامی به نظام جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت :  این دانشگاه که با درایت و تدبیر آیت الله هاشمی رفسنجانی و حمایت مستقیم امام راحل (ره) تأسیس شد ، امروز با تدبیر و درایت دکتر میرزاده ، به عنوان یک برند معتبر بین المللی تبدیل شده است .

شیبانی با برشمردن خدمات متنوع دانشگاه آزاداسلامی به عنوان بزرگ ترین دانشگاه حضوری جهان در عرصه های علمی ،پژوهشی،صنعت و...افزود : یقیناً خدمات ارزنده دانشگاه آزاداسلامی درکشور مشهود و غیر قابل کتمان بوده به طوری که بدون در نظر گرفتن تولیدات و افتخارات این دانشگاه، کشور در رنکینگ جهانی با افت قابل ملاحظه ای روبه رو خواهد شد.

وی با توجه به اشتیاق ادامه تحصیل جوانان و مشتاقان تحصیلات تکمیلی در سطح منطقه گفت : با حمایت های ریاست عالی دانشگاه و پیگیری های مستمر در خصوص تصویب رشته های متنوع در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری وهم چنین آماده نمودن زیرساخت های لازم از جمله تکمیل نمودن اعضاء هیأت علمی ،راه اندازی کارگاه های مجهزآموزشی و پژوهشی، آزمایشگاه های پیشرفته در زمینه های مختلف ، پیگیری احداث بیمارستان تخصصی و... دغدغه بسیاری از خانواده ها در این زمینه کاهش چشم گیری داشته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دیار15 خرداد در پایان از حمایت های امام جمعه ، فرماندار ، اعضاء شورای شهر و ریاست آموزش و پرورش شهرستان قرچک از این واحد دانشگاهی تقدیر و تشکر کرد و گفت : همه ما وظیفه داریم تا با برنامه ریزی صحیح و شتاب دادن به چرخه علمی ،کشوررا در رسیدن به اهداف بلند خود یاری رسانیم.

شنبه 13 آذر 1395  7:20

آخرین تاریخ بازدید : پنجشنبه 30 دى 1395  10:25:3
تعداد بازدید از این خبر : 264

نشانی: تهران - شهرستان پیشوا، شهرک نقش جهان دانشگــاه آزاد اســـلامی واحد ورامیــــن – پیشـــوا کدپستی: 33717-74895