تقدیر سازمان سما از رشد 120 درصدی دانش آموزان در سما واحد

دکتر زرهانی معاون دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما طی نامه ای خطاب  به دبیر هیات امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران از تلاش های دکتر حسینعلی شیبانی رئیس واحد ورامین – پیشوا وقرچک و مهندس بختیاری معاون امور سما این واحد دانشگاهی به دلیل گسترش فعالیتهای حوزه مدارس سما در سال گذشته و  رشد  یکصد و بیست درصدی دانش آموزان سما در مدارس تابعه  واحد ورامین تشکر نمود.

به گزارش روابط عمومی این واحد دانشگاهی مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد ورامین -پیشوا با دارا بودن بیش از دو هزار دانشجو در دو مرکز ورامین و پاکدشت و بیش از چهارصد نفر دانش آموز در مجتمع آموزشی سما رسالت در شهر ورامین بزرگترین مرکز آموزشی در دو حوزه کاردانی های فنی و مهارتی و همچنین مدارس غیر دولتی در حوزه شرق استان تهران بوده و دارای ده هزار متر مربع زیر بنای آموزشی و بیش از پنجاه  هزار متر مربع فضای آموزشی می باشد.

سه شنبه 30 آذر 1395  5:55

آخرین تاریخ بازدید : چهارشنبه 29 دى 1395  17:21:20
تعداد بازدید از این خبر : 157

نشانی: تهران - شهرستان پیشوا، شهرک نقش جهان دانشگــاه آزاد اســـلامی واحد ورامیــــن – پیشـــوا کدپستی: 33717-74895