پیام تسلیت ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی بمناسبت شهادت آتش نشان شهید واحد

دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی شهادت حسین حسین‌زاده، دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا وقرچک را در حادثه ساختمان پلاسکو به خانواده او تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی این واحد دانشگاهی دکتر میرزاده در متن این پیام خطاب به خانواده این شهید آورده است:

«با سلام

شهادت فرزند گرامیتان جناب آقای حسین حسین‌زاده، دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین که بر اثر سانحه سهمگین فرو ریختن ساختمان پلاسکو به دیگر همکاران شهید خود پیوست، موجب تأسف و تألم گردید.

در این سانحه دردناک شکوه ایثار و فداکاری آتش‌نشانان شجاع ایرانی به نمایش گذاشته شد و این قهرمانان ملی با جان‌فشانی از عهده مراقبت مسئولانه از مردم و حفظ جان آنان سربلند و موفق بیرون آمد.

اینجانب، این ضایعه را به شما و همکاران ایشان تسلیت می‌گویم و از خداوند رحمان و غفار برای آن فقید سعید، رحمت و مغفرت و برای سایر بازماندگان صبر و سلامت آرزومندم.»

يکشنبه 10 بهمن 1395  10:49

آخرین تاریخ بازدید : پنجشنبه 10 فروردين 1396  6:25:37
تعداد بازدید از این خبر : 493

نشانی: تهران - شهرستان پیشوا، شهرک نقش جهان دانشگــاه آزاد اســـلامی واحد ورامیــــن – پیشـــوا کدپستی: 33717-74895