حضور پر شور واحد ورامین – پیشوا در راهپیمایی 22 بهمن

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین  پیشوا و قرچک همراه با اقشار مختلف مردم، حضور گسترده خود را در راهپیمایی 22 بهمن و جشن پیروزی انقلاب به نمایش گذاشتند و بار دیگر افزون بر بیعت با رهبر معظم انقلاب با آرمان‌های امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی ایران تجدید میثاق کردند.

به گزارش  روابط عمومی این واحد دانشگاهی ، همزمان با فرا رسیدن فجر انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین – پیشوا و قرچک همدوش با مردم شریف شهرستان با تجدید بیعت با رهبر معظم انقلاب و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی حماسه حضور دیگری را رقم زدند .

هم زمان با حضور گسترده مردم ایران اسلامی، دانشجویان ،کارکنان ، استادان واحد با حضور پر شور خود صحنه بزرگی از اتحاد و همبستگی و پایبندی به آرمان های مقدس انقلاب اسلامی را به رخ جهانیان کشیدند.

يکشنبه 25 بهمن 1394  7:39

آخرین تاریخ بازدید : چهارشنبه 29 دى 1395  17:20:52
تعداد بازدید از این خبر : 3113

نشانی: تهران - شهرستان پیشوا، شهرک نقش جهان دانشگــاه آزاد اســـلامی واحد ورامیــــن – پیشـــوا کدپستی: 33717-74895