حضور نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی و عضو مجلس خبرگان رهبری در واحد ورامین- پیشوا

۲۶ بهمن ۱۳۹۵ | ۰۷:۵۴ کد خبر : ۱۷۲ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی واحد در مراسمی به مناسبت ایام شهادت صدیقه کبری فاطمه زهرا(س) با حضور فرماندهی سپاه حضرت سیدالشهدا(ع) استان تهران ، اعضاء هیأت رئیسه در مسجد امام جعفر صادق (ع) این واحد دانشگاهی برگزار شد آیت الله عالمی نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی و عضو مجلس خبرگان رهبری با تسلیت ایام فاطمیه و ابراز خرسندی از حضور در جمع دانشگاهی واحد ورامین – پیشوا پیرامون شخصیت آن حضرت گفت : عمیق ترین و رساترین راه در شناخت حضرت زهرا (س) توجه و دریافت سخنان خدا و رسول اسلام (ص) است.

رئیس ستاد احیای زکات کشور افزود : پیرامون شخصیت حضرت زهرا (س) محققان و اهالی فکر و قلم مطالب بسیاری گفته اند که همگی  برگرفته از قرآن مجید است.

عضو مجلس خبرگان رهبری در تبیین حوض کوثر  ادامه داد : آنچه از مجموع  روایات برداشت و تفسیر می‌شودآن است که در عالم قیامت، کسانی که اهل بهشت هستند، به دستِ ولایت، از آب آن حوضِ مطهّر می‌نوشند و مورد شفاعت واقع می‌گردند و ساقی آن حوض، امیرالمؤمنین علیه السلام است وپیامبر گرامی اسلام (ص)فرموده است: هر  کس قطره‌ای از حوض کوثر بنوشد هیچ‌گاه تشنه نخواهد شد.

آیت الله عالمی در پایان سخنان خود پیرامون شخصیت والای حضرت زهرا به ساعات حزن انگیز غسل دادن آن بانوی دو عالم اشاره کرد و گفت: از امام جعفر صادق(ع) پرسیدند چه کسی فاطمه(س) را غسل داد؟ ایشان در پاسخ فرمودحضرت علی(ع) زیرا حضرت فاطمه(س) صدیقه بود و غیر از شخص صدیق کسی حق نداشت وی را غسل بدهد .