آمادگی واحد ورامین – پیشوا جهت برگزاری سنت حسنه اعتکاف

آمادگی واحد ورامین – پیشوا جهت برگزاری سنت حسنه اعتکاف

اعتکاف ، محو خود خواهی در امواج بلند خدا گرایی است

آمادگی واحد ورامین پیشوا جهت برگزاری سنت حسنه اعتکاف

معاون فرهنگی واحد با تبریک ولادت با سعادت حضرت جواد الائمه (ع) در خصوص برکت ولادت این امام بزرگوار گفت : در محافل شیعه از حضرت جواد(ع) ، به عنوان مولودی پرخیر و برکت یاد می شود چنانکه امام رضا (ع) می فرماید این مولودی است که برای شیعیان ما با برکت تر از او زاده نشده است.این نامگذاری به این دلیل بود که گروهی به نام واقفیه، امامت امام رضا(ع) را انکار کردند و چون ایشان تا حدود چهل و هفت سالگی دارای فرزند نشده بود، فقدان فرزند برای امام رضا(ع) بهانه ای برای واقفیه در جهت انکار امامت امام رضا(ع) بود. اما این فشارها از سوی واقفیه با تولد حضرت جواد(ع) خاتمه پیدا کرد و موضع امام و شیعیان که از این نظر در تنگنا بودند، تقویت گردید.

حسینی در بخش دیگری از صحبت های خود به حدیثی گهربار از این امام بزرگوار اشاره کرد و گفت : طبق فرمایش حضرت، مؤ من در هر حال نیازمند به سه خصلت است ، توفیق از طرف خداوند متعال، واعظی از درون خود، قبول و پذیرش نصیحت کسی که او را نصیحت نماید.

معاونت فرهنگی واحد ورامین – پیشوا هم چنین با توجه به نزدیکی به روزهای اعتکاف افزود : اعتکاف عبادتی کامل وبه عبارتی دیگرمحوخود خواهی در امواج بلند خداگرایی و به جان خریدن ریاضتی همراه با شوق و رغبت برای ارتقاء معنویت است که این عشق وصف‌ناپذیر وکم نظیر جوانان به اعتکاف پس از انقلاب اسلامی در حال حاضر در مساجد و دانشگاه‌های سراسر کشور نمود دارد و باید به عنوان فرصتی ارزشمند قدر دانسته شود.

وی ادامه داد : طبق سنوات گذشته مراسم معنوی اعتکاف در مسجد امام جعفر صادق (ع) این واحد دانشگاهی برگزار خواهد شد که به همین منظور در اواخر سال گذشته ثبت نام از متقاضیان انجام گرفت و با برنامه ریزی صورت گرفته امیدواریم دانشجویان عزیز از این فرصت مناسب بهره برده تا با توشه ای معنوی  ، مسیر علم و دانش را بهتر و پربارتر از قبل طی کنند.