برگزاری همایش
همایش بین المللی کارآفرینی،کسب و کارحرفه ای و فروش

دانشگاه سینرجی روسیه با همکاری واحد الکترونیکی، دومین همایش بین المللی کسب و کار موفق در تهران را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی واحد الکترونیکی، دانشگاه سینرجی روسیه با همکاری واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی، همایش بین المللی کسب و کار موفق را در تاریخ ۲ اسفند ۹۵ در سالن همایشهای بین المللی برج میلاد تهران برگزار می کند. این همایش که با حضور ۵ هزار نفر شرکت کننده هم اکنون در مسکو در حال برگزاری است، قرار است در اسفند ماه سال جاری با حضور بازرگانان و کارآفرینان موفق ایران و روسیه به صورت حضوری و مجازی برگزار گردد. از جمله سخنرانان برجسته این همایش می توان به پروفسور فیلیپ کاتلر، پدر علم بازاریابی و دکتر آلن پیز، پدر علم زبان بدن اشاره کرد که کتاب های متعددی از تألیفات آنان در کشورهای مختلف جهان ترجمه و به فروش رسیده است.

علاقمندان جهت ثبت نام می توانند به سایت www.synergyglobal.ir مراجعه نمایند.

چهارشنبه 29 دى 1395  6:9

آخرین تاریخ بازدید : پنجشنبه 10 فروردين 1396  8:48:15
تعداد بازدید از این خبر : 327

نشانی: تهران - شهرستان پیشوا، شهرک نقش جهان دانشگــاه آزاد اســـلامی واحد ورامیــــن – پیشـــوا کدپستی: 33717-74895