واحدورامین-پیشوا پیرو منویات مقام معظم رهبری و با مدیریت دکترشیبانی اقتصادمقاومتی را عینیت بخشیده است

۲۷ تیر ۱۳۹۶ | ۱۱:۰۸ کد خبر : ۲۵۰ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی این واحد دانشگاهی جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با حضور دکتر مرتضی موسی خانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاداسلامی ، دکتر احمد شمس رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، دکتر صالح اسکندری سرپرست سازمان چاپ و انتشارات و مسئول امور رسانه های دانشگاه آزاداسلامی ،حجت الاسلام طیبی مسؤل نهاد رهبری واحدهای استان تهران،ایمانجانی مدیر مسؤل روزنامه فرهیختگان،دکتر وحیدی مدیر دفتر جذب هیأت علمی ،دکتر یوسفی  فرماندار و حجت الاسلام و المسلمین سیدمحسن محمودی امام جمعه ورامین برگزار شد.
دکتر صالح اسکندرى  با اشاره به توجه ویژه امام راحل و مقام معظم رهبری به شهرستان ورامین، گفت : برگزاری اولین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران را مبارک می دانم.

وی در ادامه افزود: انتخاب دکتر رهبر با اکثریت آرا در بیستمین جلسه هیات امناى دانشگاه آزاد اسلامى به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی و رییس پیشنهادی دانشگاه آزاد اسلامی به شورای عالی انقلاب فرهنگی را نیز به فال نیک میگیریم، دکتر فرهاد رهبر در سوابق درخشان فعالیت خود ریاست بزرگترین دانشگاه کشور، دانشگاه تهران را دارند و یکى از دانشمندان اقتصادى کشور محسوب مى شود، حضور ایشان در این برهه که وضعیت دانشگاه آزاد از لحاظ اقتصادى در شرایطی سخت قرار گرفته است؛ مانند یک نسخه شفا بخش می باشد.

عضو هیات رییسه دانشگاه آزاداسلامی، یادآورشد: پس ازانتصاب دکتر ولایتی به عنوان رییس هیات امنا و هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی توسط مقام معظم رهبرى سعى بر آن شد تا تحولات مثبتى را در دانشگاه آزاد اسلامی رقم بزنیم.

او با بیان اینکه دوره هاى مختلف مدیریتى در دانشگاه آزاد اسلامی به مثابه دو امدادی است، خاطر نشان کرد: مدیریت در دانشگاه آزاد به این معنا است که تا امروز تمام همه مدیران زحماتى را کشیده اند و ازامروز نیز این حرکت ادامه خواهد داشت.

مسئول امور رسانه های دانشگاه آزاد اسلامی به بازید از مزارع تحقیقاتى واحد ورامین و تجلیل از مدیریت ارزشمند دکتر شیبانی گفت: وجود اینگونه فضاهاى آموزشى و تحقیقاتى در دانشگاه آزاد نمونه عینى اقتصاد مقاومتى است و لازم است این فعالیت ها در رسانه ها بازتاب گسترده ای داده شود.

دکتراسکندری اضافه کرد:امروز زمان بندی ها، سیاستگذاری ها و ریل گذاری ها بر اساس دو نکته مهم و اثر گذار خلاقیت و آینده نگری تبیین می شوند. بنظر بنده با تدابیر و رویکردهای مدیریتی مثبت و راهبردی دکتر ولایتی با حضور دکتر رهبر چالش هایی که دانشگاه آزاد با آن رو به رو است برطرف خواهد شد.

رییس امور سازمان چاپ و مسئول امور رسانه هاى دانشگاه آزاد به موضوع رشته محل هاى دانشگاه آزاد اشاره کرد و اظهار داشت: امیدواریم این موضوع که باعث دغدغه خاطر دانشجویان و خانواده های آنان شده با همکارى معاونان وزارت علوم برطرف شود.

عضو هیات رییسه دانشگاه آزاد به تاثیر بنگاه هاى زودبازده براى رفع برخى چالش هاى اقتصادى اشاره کرد و گفت: بنگاه های زودبازده ای که امروز از آن ها بازدید شد، هریک میتواند برای توسعه اقتصادی مناطق مختلف کشور سودمند و الگو باشد.

اسکندرى اضافه کرد: دغدغه ما در امور رسانه های دانشگاه آزاد با جود تغییرات و تحولات دانشگاه آزاد اسلامی این است، رسانه هاى دانشگاه آزاد اسلامی هر یک به عنوان یک همراه پا به پای دانشگاه حرکت کرده و در این راستا در خدمت واحد ها و سیاست هاى دانشگاه باشند و فعالیت هاى واحدها دانشگاه آزاد را به خوبی منعکس کنند.

دکتراسکندرى با اشاره به فضای مجازی، تاکید کرد: فضای مجازی به عنوان یک فرصت برای تولید اخبار محسوب می شود، امروزه هر فرد می تواند با یک گوشی تلفن همراه یک کانال هاى تلگرامى ایجاد کند و به تولید خبر بپردازد لذا باید تولید محتوا در یک فضاى تعاملى در خدمت پیشبرد اهداف دانشگاه باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین –پیشوا نیز در این جلسه اظهار کرد: یکی از افتخارات این واحد با دارا بودن ۱۶۰۰۰ دانشجو این است که ۶۵ درصد دانشجویان ما بومی هستند که این یک سرمایه بزرگی برای واحد ماست.

حسینعلی شیبانی با توجه به طرح‌های درآمدزا در این واحد گفت:موضوع استفاده بهینه و صرفه جویی را مبنا قرار داده و طرح‌های درآمدزا را دنبال می‌کنیم به طوری که در سال گذشته پنج میلیارد تومان درآمد غیرشهریه‌ای داشتیم و توانستیم دوازده طرح دانش‌بنیان و درآمدزا را در بخش‌های کشاورزی، فنی و مهندسی و سایر بخش‌ها اجرا کنیم. ظرف مدت ۳ سال حدود ۱۳۲ رشته به واحد اضافه شده است و پروژه‌های چون بیمارستان ۱۰۰ تخته خوابه نیز از دیگر پروژهای این واحد به شمار می‌رود.

کاهش هزینه‌ها، افزایش درآمد و توجه به سطح استاندارد‌های علمی این واحد دانشگاهی از دیگر نکات مطرح شده از سوی رئیس واحد ورامین –پیشوا بود.

بر اساس این گزارش تجلیل از خانواده دو دانشجوی شهید مدافع حرم ،سعید خواجه صالحانی و سجاد زبرجدی از قسمت های ویژه این جلسه بود و هم چنین مسؤلان سازمان مرکزی از طرح های دانش بنیان و درآمدزای واحد ورامین-پیشوا بازدید و پارکینگ دانشجویی ومرکز آموزش مهارت های بالینی دانشکده علوم پزشکی را افتتاح نمودند.