تاکنون بیش از ۴۳ هزار دانشجو از واحد ورامین - پیشوا فارغ‌التحصیل شده‌اند

۲۵ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۷:۵۲ کد خبر : ۲۷۴ اخبار تصویری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا وقرچک در سخنانی در جمع پر شور دانش آموختگان این واحد دانشگاهی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان شجره طیبه انقلاب اسلامی امروز به شایستگی در دل این سرزمین پهناور به بارنشسته است و بی شک باید اذعان کرد که یکی از پربرکت‌ترین و مؤثرترین نهادهای علمی مولود انقلاب اسلامی است و اکنون به یک سند افتخار ملی تبدیل شده است.

دکتر شیبانی با بیان اینکه هدف و مسیر کاری دانشگاه آزاد اسلامی همواره بر اساس خدمتگراری به جامعه، توسعه علم و پژوهش و نخبه پروری است،بیان کرد: مسلما تلاشی که بر پایه اعتقادات دینی، اخلاقی و صداقت باشد، مثمر ثمر و رضایت بخش خواهد بود.

وی در بخش دیگری از صحبتهای خود به شرایط کنونی هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و افزود: این دانشگاه با هدایت و تدابیر حکیمانه مقام معظم رهبری توان مضاعفی پیدا کرده است و سکان هدایت این دانشگاه در مسیر تدبیر دکتر ولایتی، با سابقه مدیریت انقلابی قرار گرفته است و یقیناً توسعه پایدار دانشگاه با مدیریت علمی دکتر فرهاد رهبر استمرار خواهد یافت که این اتفاق ثمره ی سال ها تلاش و حضور این دو چهره فرهیخته در پست های مهم و اثرگذار علمی و اداری کشور می باشد.

این مقام مسئول دانشگاهی در تکمیل این بخش ادامه داد: جامعه دانشگاهی از تحولات اخیر مدیریتی در دانشگاه امیدوار شده و افق روشنی را برای دانشگاه آزاد اسلامی متصور هستیم.

دکتر شیبانی در خصوص افتخارات کسب شده مختلف کشوری و بین المللی توسط دانشجویان این واحد جامع دانشگاهی در زمینه های نانو و مسابقات جهانی رباتیک اشاره کرد و گفت :دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی نماد خود باوری، عزت و توانمندی جوانان برومند ایران اسلامی هستند و دانش آموختگان مهمترین سفیران و سرمایه های دانشگاه  هستند.

وی با تأکید بر رتبه ۱۲۴ واحد ورامین-پیشوا در بین ۲۵۰۰ دانشگاه کشور عنوان کرد: تا کنون بیش از ۴۳ هزار دانشجو از این واحد دانشگاهی فارغ التحصیل شده اند و با تمهیدات صورت گرفته، روند صدور مدرک به صورت روزانه و ارائه دانشنامه در کمتر از دو ماه به دانش آموختگان اعطا می‌شود.

در بخش دیگری از این مراسم حجت الاسلام والمسلمین حسینی  معاونت فرهنگی اجتماعی واحد با اشاره به روایات و احادیث ائمه معصومین به لزوم همراهی همزمان تحصیل علم و تهذیب نفس تأکید کرد وسخنانی در این موضوع برای حاضرین مطرح نمود.

تقدیر از دانش آموختگان،اجرای برنامه های هنری توسط هنرمندان نامی کشور و برش کیک دانش آموختگی از دیگر برنامه های این جشن بود.