پایگاه بسیج کارکنان واحدبه عنوان موفق ترین پایگاه بسیج ادارات معرفی شد

۱۹ مهر ۱۳۹۶ | ۰۹:۲۸ کد خبر : ۲۸۲ اخبار دانشگاه
پایگاه بسیج کارکنان واحدبه عنوان موفق ترین پایگاه بسیج ادارات معرفی شد

در پی کسب رتبه برتر پایگاه بسیج کارکنان امام محمد باقر(ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحدورامین-پیشوا در جشنواره مالک اشتر توسط مسؤلان مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی این واحد دانشگاهی در مراسم تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر، پایگاه بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا به عنوان موفق ترین پایگاه درسطح حوزه بسیج ادارات معرفی واز فرمانده این پایگاه تجلیل شد.

در متن این تقدیر نامه آمده است در راستای تحقق تدابیر فرمانده معظم کل قوا(مدظله العالی) بر اساس ارزیابی های انجام شده مبتنی بر فرآیند اشراف فرماندهی کل سپاه در وضعیت وعملکردسال1395مفتخر به عنوان موفق ترین پایگاه در سطح پایگاه های ناحیه مقاومت بسیج جعفر بن موسی الکاظم(ع) در اولین جشنواره مالک اشتر گردیده اید.

این لوح تقدیر توسط حجت الاسلام نظری مسؤل نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان تهران و فرمانده سپاه شهرستان پیشوا به سید حسین طالبی فرمانده پایگاه بسیج کارکنان واحد ورامین-پیشوا اهداء شد.