امضای تفاهم‌نامه همکاری واحد و کمیته امداد

۰۷ آبان ۱۳۹۶ | ۰۷:۵۶ کد خبر : ۲۹۴ اخبار تصویری

تفاهم نامه دوجانبه میان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین -پیشواوقرچک و سرپرست کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان ورامین در خصوص بررسی طرح های حمایتی از 3200 خانواده تحت پوشش کمیته امداد امروز به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی این واحد دانشگاهی دکتر حسینعلی شیبانی ضمن حضور در کمیته امداد امام خمینی(ره) و بازدید از قسمت های مختلف این نهاد گفت : در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی با افتخار به اقشار مختلف از جمله ایثارگران، جانبازان و محرومان جامعه خدمات ویژه ارائه می‌‌دهد ودر این مسیر از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا وقرچک ادامه داد هدف ما این است با اجرای این طرح هیچ علاقمند به تحصیلات تکمیلی در صورت عدم تمکن مالی از ادامه تحصیل باز نماند.

در این دیدار نحوه حمایت و راهکارهای  ادامه تحصیل خانواده های تحت پوشش کمیته امداد  بررسی و دو نهاد در راستای بهره مندی و ایجاد هم افزایی بیشتر در ارائه خدمات رسانی مطلوب به محرومان منطقه بحث و بررسی و تفاهم نامه ای را امضاء نمودند.