اعزام دانشجویان و استادان فنی مهندسی واحد به مناطق زلزله زده کرمانشاه

۲۴ آبان ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۶ کد خبر : ۳۰۰ اخبار تصویری

به گزارش روابط عمومی این واحد دانشگاهی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدورامین-پیشواوقرچک ضمن ابراز تسلیت و همدردی با تمامی هموطنان عزیز داغدار در پی وقوع زلزله یکشنیه شب گفت: رسیدگی به مشکلات آسیب دیدگان زلزله ی اخیر به منظور کاهش آلام و مشکلات این عزیزان، وظیفه ای اخلاقی و انسانی است .

دکتر حسینعلی شیبانی عنوان کرد: طبق تأکید مقام معظم رهبری جهت سبک کردن بار این حادثه تلخ و مصیبت بارو با هماهنگی های صورت گرفته ، نیروهای متخصص اعم از استادان و دانشجویان گروه های برق و معماری جهت کمک رسانی به مناطق زلزله‌زده اعزام می شوند.

وی یادآور شد تمامی همکاران ما در این واحد دانشگاهی با توجه به حس نوع دوستی آماده هرگونه همکاری با نیروهای امدادی هستند و از کمک های نقدی و غیر نقدی خود به هموطنان عزیز داغدار دریغ نخواهند کرد.