مسابقات قرآنی زمینه ساز ترویج فرهنگ قرآنی در فضای دانشگاههاست

۰۹ آذر ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۵ کد خبر : ۳۰۵ اخبار تصویری

رئیس واحد ورامین-پیشوا در حاشیه برگزاری مسابقات قرآنی دانشگاه گفت:

مسابقات قرآنی زمینه ساز ترویج فرهنگ قرآنی در فضای دانشگاههاست

بیست وسومین دوره مسابقات قرآن وعترت  در بخش شفاهی ویژه استادان،دانشجویان و کارکنان در واحد ورامین – پیشوا وقرچک برگزار شد.

رئیس این واحد دانشگاهی درحاشیه برگزاری این مسابقات افزود:مسابقات قرآن فرصت مناسبی است تا فعالان قرآنی در دانشگاه به رقابتی سالم و پربرکت بپردازند و از طرفی برنامه های این چنین یادآوری لزوم توجه به این کتاب انسان ساز برای ما می باشد و همچنین تشویق برای فعالیت های قرآنی سایر علاقمندان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین – پیشوا وقرچک اضافه کرد: اگر نگاه درستی به قرآن داشته باشیم قطع یقین از این کتاب استفاده بهتری خواهیم برد و آن گاه به علت بسیاری از مشکلات در زندگی پی می بریم.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود ضمن تأکید بر اهمیت مسائل فرهنگی در دانشگاه ها اظهار کرد: همواره مقام معظم رهبری در بحث فرهنگی نگاه ویژه ای دارندو وظیفه ی ماست تا در این راستا به اوامر ایشان عمل کنیم و فرهنگ را بیش از پیش با قرآن منطبق کنیم.

دکترشیبانی یادآورشد: معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با چنین رویکردی برنامه فرهنگی را با محوریت قرآن برگزار می کند که در این میان مسابقات قرآنی دانشگاهیان یکی از اقداماتی است که تلاش می شود به واسطه آن بسترهای ترویج فرهنگ قرآنی را در ابعاد مختلف داشته باشیم.

گفتنی است بیست وسومین دوره مسابقات قرآن کریم دانشگاه ها مرحله واحدی با حضور استادان ،دانشجویان و کارمندان 7 و 8 آذرماه به مدت دو روز در دانشکده ادبیات و علوم انسانی این واحد دانشگاهی برگزار شد.