نقش مؤثر اعضاء هیات علمی در روند تبدیل دانش به فناوری و تولید ثروت ملی

۰۹ آذر ۱۳۹۶ | ۱۰:۵۳ کد خبر : ۳۰۸ اخبار تصویری

دکتر شیبانی در جلسه مدیران گروه های آموزشی تاکید کرد:

نقش مؤثر اعضاء هیات علمی در روند تبدیل دانش به فناوری و تولید ثروت ملی

رئیس واحد ورامین پیشوا و قرچک  بر نقش موثر اعضاء هیات علمی در روند تبدیل دانش به فناوری و تولید ثروت ملی تاکید کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک در جلسه مدیران گروه های آموزشی با عنوان اینکه واحد ورامین-پیشوا برای پیشرفت و ارتقاء در تمامی عرصه ها نیازمند کمک و حمایت جدی اعضای هیات علمی است، اظهار داشت: این دانشگاه خوشبختانه از پتانسیل علمی قوی برخوردار است و نقش و تاثیر اعضای هیات علمی نباید فقط محدود به کلاس های درس شود.

این مقام مسئول تصریح کرد: این واحد دانشگاهی به لحاظ علمی می تواند در سطح ملی و در عرصه های مختلف علمی ،صنعتی و پژوهشی تاثیر گذار باشد و اعضای هیات علمی می توانند زمینه ارتقای علمی این دانشگاه را فراهم آورند.

حسینعلی شیبانی بر نقش موثر اعضاء هیات علمی در روند تبدیل دانش به فناوری و تولید ثروت ملی تاکید کرد.

رئیس واحد ورامین-پیشوا با بیان اینکه امروزه رقابت بین کشورهای جهان برای کسب جایگاه بر‌تر آنها را ناگزیر به تقویت علم، پژوهش و فناوری کرده است، تصریح کرد: نقش اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها در نیل به این اهداف انکارناپذیر است.