سخنرانی ریاست واحد در نماز جمعه خیرآباد به مناسبت روز دانشجو

۲۰ آذر ۱۳۹۶ | ۰۸:۰۸ کد خبر : ۳۱۱ اخبار تصویری

رئیس واحد ورامین-پیشوا : بی‌تردید دانشجویان عامل موثر رشد و بالندگی جامعه بوده و حضور پررنگ آنان در عرصه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی می‌تواند آینده ی توام با موفقیت کشور را تضمین کند.

دکتر شیبانی به عنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه خیرآباد ورامین با تبریک روز دانشجو و اهمیت فرهنگ ایستادگی گفت :ملت بزرگ ایران اسلامی همواره در سایه فرهنگ ایستادگی و مقاومت ، نه تنها به سمت ناامیدی و زوال حرکت نکرده بلکه توانست انقلاب خود را به جهان صادر کند و امروز به برکت این فرهنگ، پیشرفت های چشمگیری در عرصه های مختلف دست یافته است و بدون تردید خلاقیت ، پژوهش  و نوآوری جوانان وفرهیختگان دانشگاهی، نقشی تأثیر گذار در این موفقیت ها داشته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدورامین-پیشواوقرچک ادامه داد:افتخار جامعه ما این است که همواره برخوردار از جوانانی صاحب ایمان، فکر و خلاقیت بوده است، جوانانی که با آگاهی و شناخت کامل  از پیشینه وسابقه ی فرهنگی تاریخی غنی و شجاعت و عزم جدی توانسته اندکارهای نا ممکن بسیاری را در حوزه های مختلف انجام دهند.

وی خاطرنشان کرد: دانشجویان ایران اسلامی با تکیه بر روحیه آرمان خواهی و عدالت طلبی خود توانسته اند در برابر زیاده خواهی های استکبار جهانی ایستادگی کرده و جامعه را از توطئه های دشمنان اسلام آگاه سازند.

این مقام مسؤل با تأکید بر ادامه داشتن راه شهیدان علمی کشور یادآور شد: دشمنان قسم خورده نظام هیچ وقت تاب دیدن پیشرفت ایران اسلامی در حوزه های علم و فن‌آوری را ندارند و فکر می کنند که با به شهادت رساندن دانشمندان جوان و انقلابی ، در حرکت رو به رشد ایران خلل وارد می کنند غافل از این که حرکت ملت ایران توقف ناپذیر است و این روحیه دشمنان ما را به زانو در آورده است.

حسینعلی شیبانی در این بخش از سخنان خود افزود: دشمنان ما بدانندکه از هر قطره خون پاک و مطهر شهیدان این انقلاب ، جوانان متعهد و متخصصی وارد عرصه  های علمی و هسته‌ای کشور شده و ایران اسلامی را به اوج قدرت و اقتدار نزدیکتر می کند و دانشجوی بصیر و غیرتمند ما همواره پشتیبان نظام و رهبری عزیز خود، خواهند ماند.