همایش وحدت حوزه و دانشگاه در واحد ورامین-پیشوا برگزار شد

۲۸ آذر ۱۳۹۶ | ۰۸:۲۱ کد خبر : ۳۱۴ اخبار تصویری

به مناسبت  27 آذر سالروز شهادت اسوه علم و تقوا آیت الله دکترمفتح ، روز وحدت حوزه و دانشگاه  همایش با شکوهی با حضور طلاب،دانشجویان ،مسؤلان  کشوری،خانواده معظم شهیدان، اندیشمندان و فرهیختگان حوزه و دانشگاه در سالن اجتماعات پردیس ورامین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی این واحد دانشگاهی در شروع این همایش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشواوقرچک با اشاره به روز 27 آذر روز شهادت آیت الله مفتح که به نام روز وحدت حوزه و دانشگاه نام‌گذاری شده است اظهار داشت: شهید مفتح نقش مهم و تأثیرگذاری در اتحاد حوزه و دانشگاه داشت چراکه اثرگذاری این دو نهاد را در جامعه مهم و غیر قابل انکار می‌دانست

.

دکتر حسینعلی شیبانی با اشاره به تأکید امام راحل (ره) بر وحدت واقعی این دو نهاد افزود: این روز یکی از مهمترین راهبردهای استراتژیک امام راحل(ره)  برای اعتلای ایران اسلامی بوده است و بدون شک همدلی میان حوزویان و دانشگاهیان می تواند کشور را در زمینه های مختلف به رشد و پیشرفت برساند.

این مقام مسؤل خاطر نشان کرد دانشگاه و حوزه همواره جایگاه آموزش،پژوهش و کاوش در حوزه اندیشه های علمی و اعتقادی  بوده است و رسالت بلند آنان سوق دادن جامعه به سوی مقاصد بلند فرهنگی و اجتماعی است و حوزویان و دانشگاهیان که از افق بالاتر و دقیق تری به جامعه می نگرند، می توانند در پیشبرد جامعه به سوی رشد و تعالی نقش بسیار مهمی ایفا نمایند.

دکتر شیبانی در بخش دیگری از صحبتهای خود در جمع حوزویان و دانشگاهیان گفت: باتوجه  به واقعیت های موجود در جامعه حوزه و دانشگاه باید همدیگر را بپذیرند و در کنار هم باشند چرا که وحدت واقعی حوزه و دانشگاه موجب تضعیف و ترس در دل دشمنان نظام و اسلام شده و توطئه های آنها را خنثی می کند.

روز وحدت حوزه و دانشگاه روز تجلیل از مقام شهدا، تکریم علم و حفظ وحدت است

حجت الاسلام و المسلمین سید رضا تقوی با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان والامقام انقلاب اسلامی ایران در سخنانی به پیام های روز وحدت حوزه و دانشگاه اشاره کرد و گفت : سالروز شهادت آیت الله مفتح و برگزاری چنین مراسم  ها بیانگر پیام هایی برای جامعه ما می باشد که اولین آنها همین تجلیل از مقام شامخ شهیدان است چرا که پرچمدار وحدت حوزه و دانشگاه نیز یکی از شهیدان عزیز انقلاب است.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور ادامه داد :  تکریم علم و عالم پیام دیگر این روز می باشد و در تفکر اسلامی علم همواره دارای ارزش است و معلم در فرهنگ دینی ما همانند پدر انسان می باشد البته باید توجه داشت که این علم و دانش با جهت گیری اسلامی مد نظر قرار گیرد.

این مقام مسؤل یادآور شد ارزش علم به جهت گیری آن است و جهت گیری علمی در تربیت اسلامی حائز اهمیت می باشد ضمن اینکه بایستی نتیجه آن ایجاد وحدت در جامعه شود.

دست از ولایت و فرهنگ پانزده خرداد بر نمی داریم

در بخش دیگری از این همایش حجت الاسلام و المسلمین محمودی مدیر کل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران در سخنانی با گرامیداشت یاد وخاطره شهید مفتح گفت: ورامین دیار پیشگامان نهضت انقلاب اسلامی است و امروز شاهد یک پویایی وتحرک قابل توجه در سطح حوزه های علمیه و دانشگاه های این منطقه هستیم.

امام جمعه موقت ورامین با اشاره به روند رو به رشد و بالندگی دانشگاه آزاد اسلامی در این منطقه افزود: این مجموعه دانشگاهی در منطقه نه تنها در مباحث علمی و پژوهشی بلکه در حوزه اقتصادی مقاومتی که همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری است، قدم های مؤثری برداشته و این واحد دانشگاهی را به الگویی موفق و کارآمد در سطح کشور تبدیل کرده است و این امر ناشی از جامع نگری ریاست واحد ورامین-پیشوا و جدیت و پیگیری در عمل است.

وی با تأکید بر همراهی مردم ولایتمدار ورامین در تمامی مراحل نهضت انقلاب اسلامی خاطر نشان کرد: بدخواهان بدانند ورامین شهر فتنه گران و فتنه پروران نیست و این کج فهمی است که فکر کنند دست از ولایت و فرهنگ پانزده خرداد برمی داریم.

حجت الاسلام محمودی با توصیه به دانشجویان و طلاب حاضر در همایش افزود: فطرت دانشجو و طلبه پاک و الهی است و باید با تعیین میزان و معیار صحیح و هوشیاری کامل از ورود نفوذی ها جلوگیری کنیم.

در پایان این همایش توسط مسؤلان از خانواده شهیدان طلبه و دانشجو با اهداء لوح تقدیر و هدیه تجلیل به عمل آورده شد.