معرفی مدارس سما واحد ورامین به عنوان شهرستان پویا

۰۵ دی ۱۳۹۶ | ۱۶:۰۱ کد خبر : ۳۲۴ اخبار تصویری

تلاش چند سال اخیر حوزه معاونت امور سما  دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین –پیشوا در بخش مدارس سما به ثمر رسید و پس از ارزیابی های  کیفی وکمی  سازمانی وطی ابلاغی از سوی معاون دانشگاه آزاد اسلامی ورئیس سازمان از تلاش موثر و اهتمام جدی رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما این واحددانشگاهی ، مدیران ومعلمان مدارس سما واحد ورامین تقدیر بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی ابن واحد دانشگاهی دکتر سید احمد زرهانی رئیس سازمان سما در این ابلاغ حوزه مدارس سما واحد ورامین را بعنوان "شهرستان پویا "با رشد مطلوب  معرفی نمود.

گفتنی است حوزه مدارس سما واحد ورامین-پیشوا  با ایجاد مجتمع آموزشی سما در مقاطع تحصیلی پیش دبستانی تا ، دبستان و دبیرستان دوره اول و دوم متوسطه پسرانه نقش قابل توجهی را در بخش غیردولتی آموزش و پرورش شهرستان ورامین و حومه ایفاء نموده ودر سال تحصیلی جاری با رشد 20درصدی جذب دانش آموز و85 درصدی کیفی در ابعاد آموزشی و پژوهشی به صورت پویا مشغول به فعالیت می باشد.