برگزاری نماز جمعه شهرستان پیشوادر مسجد دانشگاه

۲۶ فروردین ۱۳۹۷ | ۰۸:۱۷ کد : ۳۴۷ اخبار تصویری

رئیس واحد ورامین-پیشوا و قرچک به عنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه مطرح کرد:

حل مشکلات اقتصادی کشور با ایمان به ظرفیت‌های درونی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک اظهار کرد: با روحیه انقلابی و ایمان به ظرفیت های عظیم درونی همه مشکلات اقتصادی کشور حل شدنی است.

دکتر حسینعلی شیبانی به عنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته پیشوا که به مناسبت اربعین تدفین دو شهید گمنام دوران دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی پیشوا در مسجد امام جعفر صادق(ع) این واحد دانشگاهی برگزار شد، با تبریک فرا رسیدن عید سعید مبعث این عید خجسته را یکی از بزرگترین اعیاد ما مسلمانان برشمرد.

شیبانی گفت: «به عنوان یک مسلمان بر عهده ماست تا ضمن بزرگداشت این روز مهم، ترویج و اشاعه فرهنگ ناب محمدی(ص) در جامعه را پیگیری کنیم

وی با بیان اینکه قرآن کریم معجزه جاویدان و ماندگار پیامبر مکرم اسلام(ص) است، اظهار کرد: پیامبر اسلام (ص) با آیات نورانی قرآن کریم از جانب خداوند برای نجات بشریت ظهور کرد و جامعه بشری را که در ظلم و ستم به ‌سر می‌برد به اوج عزت و پایداری رساند. پیامبری که مظهر اخلاق نیکو و رحمتی برای تمام عالم است توانست با اخلاق و رفتار و اعمالش در جامعه‌ای که رسالتش را آغاز کرد به انسان‌ها مکارم اخلاق را بیاموزد. ما امت پیامبر اگر دنبال سعادت دنیا و آخرت خود هستیم باید از آن اسوه حسنه و کامل پیروی کنیم و در رفتار و عمل نشان دهیم که از مسلمان و پیروان ایشان هستیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک با توجه به روند نامگذاری سال‌ها از سوی رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کرد: ایشان نزدیک به یک دهه است که در نامگذاری‌های سالانه به صورت مستقیم و یا غیرمستقیم بر مسائل مهمی همانند تولید و حمایت از آن، اشتغال، کار و اقتصاد مقاومتی تاکید دارند، نامگذاری‌هایی که بر مبنای پشتوانه تحقیقاتی صورت می گیرد و نشان دهنده توجه ویژه مقام معظم رهبری بر تولید ملی و حمایت از آن است.

وی یکی از مهمترین اهداف این نامگذاری در سال جاری را نگاه به داخل کشور و ظرفیتهای موجود دانست و با تأکید بر داشته‌های خود گفت: در کشور ما نیروی انسانی کار بلد، جوان و متخصص که عمدتاً محصول دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی است به عنوان سرمایه عظیم وجود دارد که تنها باید با برنامه‌ریزی مناسب از این ظرفیت های موجود استفاده بهینه کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا با بیان اینکه بیکاری و آسیب‌های اجتماعی و بسیاری از ناملایمات ریشه در مسائل اقتصادی دارد خاطرنشان کرد: بیکاران فارغ التحصیلان دانشگاهی هم می‌توانند تهدید و هم فرصت باشند، اگر به ظرفیت‌های آنها توجهی نشود تهدید خواهد بود و اگر به خوبی برنامه ریزی شود به عنوان یک فرصت می‌توانیم برای تولید کشور و اشتغال از این سرمایه‌ها استفاده کنیم.

وی دانشگاهی حل نشدن مشکلات اقتصادی را موجب تبعات مختلف فرهنگی و اجتماعی در جامعه دانست و افزود: استفاده از ظرفیت‌های عظیم انسانی موجود در کشور می‌تواند در برون رفت از مشکلات اثرگذار باشد، این در حالی است که متاسفانه اغلب دانش آموختگان دانشگاهی به دنبال کارهای اداری و پشت میزنشینی هستند که این ضعف فرهنگی است. برای حل مشکل باید به سمت تولید و کارآفرینی پیش رفت که نقش دانشگاه‌ها در تربیت نسل کارآفرین مهم و غیر قاب انکار است.

شیبانی تحقق شعار سال و رسیدن به رشد اقتصادی مورد نظر را نیازمند الزاماتی دانست و تأکید کرد: عمده‌ترین این الزامات حمایت از صادرات، توجه به مدیریت مصرف و اصلاح الگوی مصرف، جهت‌گیری منابع صندوق توسعه ملی، ترویج فرهنگ و اخلاق کار، توسعه ارتباطات بین‌المللی و جذب سرمایه‌های خارجی، تحقق کامل سیاست‌های اصل۴۴، بهبود مستمر فضای کسب و کار و رفع موانع دست و پاگیر تولید و اشتغال، اصلاح و جهت‌گیری نظام بانکی به سمت اشتغال، هماهنگ‌سازی رشته‌های دانشگاهی با بازارکار و رفع خلاهای قانونی اشتغال و در صورت لزوم تصویب قوانین تسهیل کننده اشتغال است.

وی ادامه داد: برای تحقق اهداف شعار سال لازم است تمرکزمان را بر روی تولید و حمایت از آن قرار دهیم تا مسأله اشتغال به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی جوانان سروسامان یابد. همه آن‌هایی که در واردات نقش دارند باید عرق ملی و بیکاری جوانان کشور را در نظر بگیرند و از واردات بی رویه جلوگیری کنند و انرژی و توان مالی خود را به کار ببرند که کلید حل اشتغال بر تولید استوار است و در چنین شرایطی تولید در داخل کشور رونق می گیرد.

شیبانی با توجه به اهتمام جدی مسؤلان و اقشار مختلف مردم نسبت به تحقق شعار سال و اجرای منویات مقام معظم رهبری گفت: باید همه مسئولان به همراه مردم دست در دست هم دهند تا امسال شاهد رونق و شکوفایی اقتصاد به ویژه در حوزه اشتغال و تولید باشیم، روندی که نتیجه آن را می‌توان در زندگی مردم به ویژه جوانان مشاهده کرد.

وی تصریح کرد: یکی از مراکز مهمی که می‌تواند بستر مناسبی برای تحقق مطالبات رهبری باشد، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی است که در همین راستا دانشگاه‌ها می‌توانند با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان و کارآفرینی، بخش اشتغال را پوشش داده و با تولید علم و گسترش آن به شایستگی ایفای نقش کنند. دانشگاه آزاد اسلامی در این منطقه هم با تمام توان خود در بخش های کشاورزی و صنعتی و اجرای طرح های عظیم در این حوزه ها و در راستای رفع مشکلات منطقه و اشتغالزایی دانشجویان وارد میدان شده است و این را وظیفه خود می داند.

حجت الاسلام والمسلمین باقری در خطبه های نماز جمعه با تبریک ایام بعثت خامی مرتبت گفت: خوشبختانه مردم پیشوا در زمینه عزاداری اهل بیت (ع) موفق هستند اما شهر پیشوا مخصوصا و ما مسلمانان در قسمت شادی اهل بیت ضعیف هستیم در صورتی که دستور اهل بیت مبنی بر شادی مسلمانان در ایام شادی و سرور اهل بیت است.

وی با تقدیر از مسؤلان دانشگاه آزاد برای برپایی نماز جمعه در این واحد دانشگاهی افزود: اقامه نماز جمعه در دانشگاه و در ایام اربعین شهدای گمنام فرصت مغتنمی است تا با دانشگاه آشنا شویم و شهرک های جدید اطراف پیشوا با پیشوا آشتی کنند و مجموعه شهرستان یکی شوند. درخواست مردم و شهرک های اطراف از مسئولان دانشگاه این است که تدابیری اندیشیده شود تا مردم هر زمان بتوانند در کنار قبور شهدای گمنام حاضر شوند.

امام جمعه پیشوا با بیان اینکه وظیفه ذاتی دانشگاه بیمارستان سازی نیست خاطرنشان کرد: پیشوا با جمعیت فراوان حتی یک تخت بیمارستانی ندارد، وظیفه ذاتی دولت ساخت بیمارستان  در شهرستان پیشوا است اما منتظر نشسته اند دانشگاه آزاد بیمارستان بسازد.بیمارستان شهید مهتدی که چند سال قبل در پیشوا ساخته شده بود برای چندمین بار در بهمن 96با حضور خانواده شهدا افتتاح کردند و باز هم با گذشت چند ماه هنوز هیچ امکاناتی برای این بیمارستان در نظر گرفته نشده است.

گفتنی است بین الصلاتین با اهدا لوح تقدیر از سوی امام جمعه شهرستان پیشوا از عملکرد رئیس و معاون فرهنگی دانشگاه برای ارائه خدمات برای برپایی نماز جمعه در مسجد دانشگاه قدردانی شد.