جشنواره غذای سالم در دانشکده علوم پزشکی واحد برگزار شد

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۰ کد : ۳۵۷ اخبار تصویری
تعداد بازدید:۸۰۸

جشنواره غذای سالم و محلی در فضایی صمیمی و با هدف ترویج غذای سالم و تقویت روحیه نشاط و شادابی در دانشکده علوم پزشکی این واحد دانشگاهی برگزار شد.

دکتر آزاده زنوزی رئیس دانشکده علوم پزشکی هدف از برگزاری این جشنواره را آموزش و ترغیب خانواده ها به استفاده از غذاهای مفید و پرهیز از تنقلات و غذاهای غیر سالم برشمرد و خاطر نشان کرد: امر تغذیه یکی از بحث های مهمی است که هر روزه همه اقشار مردم با آن چندین نوبت در تماس هستند و این جشنواره در راستای فرهنگ سازی استفاده از غذاهای سالم و محلی در بین عموم مردم به ویژه دانشگاهیان برنامه ریزی و اجرا شد.

وی ادامه داد: در حقیقت یک برنامه غذایی مناسب و متعادل می‌تواند علاوه بر افزودن نشاط و نیروی حیاتی، عمر انسان را به میزان بسیار قابل ملاحظه‌ای افزایش دهد در حالی که محروم ماندن از مواد غذایی اساس تندرستی را سست می‌کند و حتی روی نسل های آینده انسان نیز تاثیر گذار است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی این واحد دانشگاهی اظهار کرد: رواج تغذیه سالم در یک جامعه ، سلامت جسم و در نتیجه روان را برای آنها به ارمغان می آورد و در این صورت است که می توان پیشرفت های مختلف در زمینه های گوناگون را از این جامعه انتظار داشت.

در این جشنواره معیارهایی همچون کم نمک بودن، کم روغن بودن، استفاده از روش های پخت به صورت آب پز یا بخار پز و همچنین استفاده از گروه‌های اصلی غذایی مد نظر قرار گرفت.

نفرات برتر این جشنواره به ترتیب عبارتند از وجیهه ارجمندی مقدم رشته پرستاری رتبه اول، نرگس نوروز پور رشته مامایی رتبه دوم، عطیه صفی زاده رشته پرستاری رتبه سوم، فاطمه رحمت آبادی رشته مامایی رتبه چهارم و میترا کهنگی کارمند واحد رتبه پنجم که در پایان هدایایی به رسم یادبود به حائزین رتبه اهداء شد.


۸ رای

نظر شما :