توسعه همکاری واحد و مراکز صنعتی کلید خورد

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۶ کد : ۳۵۹ اخبار تصویری

نشست توسعه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و مراکز صنعتی با حضور مسؤلان سازمان مرکزی و شهرک های صنعتی در واحد ورامین- پیشوا برگزار شد.

در این جلسه که داود ثمری مدیر کل ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی، شیبانی رئیس واحد ورامین-پیشوا و قرچک، اسلام زاده عضو هیأت مدیره شهرک صنعتی عباس آباد و مدیران واحد گرمسار حضور داشتند، چالش ها و راهکارهای توسعه همکاری دانشگاه و صنعت بررسی و بر استفاده از ظرفیت های دانشگاهی در حل مشکلات مراکز تولیدی و اجرایی تأکید شد.

در این نشست مشترک تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک و دپارتمان آموزش و پژوهش شهرک صنعتی عباس آباد به نمایندگی از  شهرک های صنعتی کشور به امضاء رسید.

از مهم ترین مفاد این تفاهم نامه اجرای دوره ها و کارگاه های آموزشی کوتاه و بلند مدت مورد نیاز شهرک های صنعتی، حمایت مالی از  پروژه و پایان نامه های دانشجویان، حمایت ازتجاری سازی و فناوری های نانو ،تلاش در خصوص کارآفرینی و اشتغال دانشجویان بعد از فراغت از تحصیل، ارائه تسهیلات برای تبادل استادان و گذراندن فرصت های مطالعاتی می باشد.

هم چنین در این جلسه در خصوص نحوه برگزاری همایش بین المللی دانشگاه آزاد اسلامی و صنعت با محوریت چالشها و راهکارهای توسعه بحث و تصمیم گیری لازم به منظور برپایی با شکوه این همایش از سوی طرفین اتخاذ شد.