بسیج دانشجویی نماد عینی تلاش علمی به همراه تعهد انقلابی

۱۴ تیر ۱۳۹۷ | ۱۳:۱۴ کد : ۳۸۱ اخبار دانشگاه

مراسم تکریم و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ورامین-پیشواو قرچک با حضور اعضاء هیأت رئیسه ،مسئولان ناحیه بسیج دانشجویی و شهرستانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی این واحد دانشگاهی در این مراسم دکتر حامد زارعی با اشاره بر حاکم شدن فضای انقلابی در دانشگاه آزاد اسلامی به واسطه درایت و دقت نظر مقام معظم رهبری گفت: رنگ و بوی جدید دانشگاه آزاد اسلامی رسالت و وظیفه ی یکایک ما جامعه دانشگاهی را دو چندان کرده است و کار هدفمند، جهت دار و تلاشی جهاد گونه فرا روی ما ترسیم شده است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحدورامین-پیشوا وقرچک با تبیین وضعیت کشور و چالش های مختلف پیش آمده خاطرنشان کرد: به عنوان یک بسیجی و سربازکوچک ولایت باید دغدغه های حضرت آقا را در دانشگاه مد نظر قرار دهیم و در راستای تحقق آن برنامه ریزی، تلاش و حرکت کنیم.یکی از تأکیدات و مطالبات ایشان از ما دانشگاهیان و مراکز علمی، حفظ روحیه انقلابی‌گری و همراه شدن تلاش‌های علمی با تعهد دینی و انقلابی است.

عضو سازمان بسیج استادان کشور در ادامه ی این بخش از سخنان خود بیان کرد: حرکت رو به جلو و ارتقاء مسائل علمی به تنهایی یک ملت و کشور را به رستگاری نمی رساند بلکه همراه شدن پیشرفت علمی با آرمان‌های والای معنوی و انقلابی است که زمینه‌ساز به سامان رسیدن مسائل کشور و الگو شدن آن برای منطقه و جهان خواهد بود.

دکتر حامد زارعی بسیج دانشجویی را نماد شجاعت و انقلابی گری دانست و بر حفظ این روحیه به منظور پیشرفت، دفاع و مقاومت علمی تأکید کرد و افزود: تمدن سازی در راستای تمدن نوین اسلامی، مسأله محور بودن و توسعه کیفی از مهم ترین رویکردهای نسل جدید دانشگاه است. مسؤلان دانشگاه با افتخار در این مسیر پیش رو دست نیاز خود را به سمت بسیج دانشجویی دراز می کنند تا با تشکیل اطاق فکر و استفاده از خرد جمعی به حداکثر سطح  توانایی ممکن رسیده و به اهداف چشم انداز ترسیم شده نائل شویم.

رئیس واحد ورامین – پیشوا ضمن تأکید برلزوم اسوه بودن دانشجوی بسیجی در حوزه های مختلف علمی و اخلاقی به مراقبت از نفوذی ها که همواره مد نظر مقام معظم رهبری بوده اشاره  کرد و افزود: با یک بررسی ساده به این نتیجه می رسیدکه اکثر فتنه ها از دانشگاه های ما شکل می گیرد چرا که دشمن برای این مراکز مهم که محل حضور جوانان ماست برنامه ریزی مستمری دارد و از هر اقدامی برای ورود به این عرصه دریغ نخواهد کرد.

وی برای مقابله با این توطئه ی دشمن عنوان کرد: وظیفه ما برای خنثی سازی این تهدیدات عبارتست از بالابردن بصیرت، اقتدارو درایت در رفتار با پرهیز از شتاب زدگی و هر گونه رفتار ضد اخلاقی که ان شاءالله دشمن را مأیوس و به  حراست از ارزش ها بپردازیم و با عملکرد خود رضای خداوند متعال را فراهم نمائیم.

در بخش دیگری از این جلسه حسن هداوند میرزایی به گزارش عملکرد این حوزه پرداخت و آقابابایی به تبیین اهداف و برنامه های پیش رو اشاره کرد.

.

در پایان از زحمات هداوند میرزایی مسؤل سابق حوزه بسیج دانشجویی تقدیر و حکم دانشجوی بسیجی آقابابایی به ‌عنوان مسئول جدید حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین –پیشوا قرائت و به وی اعطاء شد