شمیم خوش رضوی فضای دانشگاه آزاد اسلامی پیشوا را عطرآگین کرد

۲۷ تیر ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۹ کد : ۳۹۰ اخبار دانشگاه

عطر دلربای صحن و سرای شمس الشموس و انیس النفوس حضرت علی بن موسی الرضا (ع) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا پیچید و نوای سلام و صلوات‌ تا بارگاه حرم رضوی پرکشید و خادمان و حاملان، پرچم متبرک را ضریح قلوب عاشق کردند.

در دهه ذی القعده و در آستانه ولادت خجسته سلطان سریر ارتضا و امام مهربانیها حضرت ابالحسن علی بن موسی الرضا(ع)، مسجد امام جعفر صادق(ع) دانشگاه آزاد اسلامی پیشوا میزبان کاروان سفیران نور دهه کرامت شد و فرش قرمز قلب عاشقان و دلدادگانش را زیر قدوم طلایی خادمان حرم و حاملان پرچم متبرک آستان ملک پاسبان علی بن موسی الرضا(ع) پهن کرد تا از فرش فلاکت به عرش عزت ، آرامش و تقرب الهی برسد.

امروز فضای دانشگاه رنگ و بوی پنجره فولاد دارد و دل‌های آکنده از عشق، به دنبال پرچم سبز حرم پر می‌کشد. گام‌های عشق بر زمینی به تقدس وادی طوس گذاشته می‌شوند و چشمان خیس و دستان ملتمس به سمت آسمان معنویت دراز می‌شود. اینجا مسجد امام جعفر صادق(ع) است که امروز قطعه‌ای از بهشت مهمان اوست و چه زیباست عشق بازی این دل‌های شکسته با سوغات متبرک حرم، پرچم سبز رضوی.