پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت هفتم مرداد سالروز تأسیس واحد ورامین-پیشوا

۰۶ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۲:۵۴ کد : ۳۹۳ اخبار دانشگاه
دکتر حامد زارعی در پیامی هفتم مرداد ماه سالروز آغازسی و چهارمین فعالیت علمی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک را به جامعه دانشگاهی تبریک گفت. در متن این پیام آمده است:

استادان فرهیخته، دانشجویان عزیز  وهمکاران گرامی

با سلام وتحیت

هفتم مردادماه ، سالروز تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک، یادآور بیش از سه دهه تلاش صادقانه و متعهدانه یکایک شما عزیزان فرهیخته ای است که در مسیر خدمت به جامعه علمی و دانشگاهی کشور  لحظه ای تردید به خود راه نداده اید. امروز این واحد دانشگاهی مصداق تمام عیاری از رشد و بالندگی علم،تحقیق و فرهنگ در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده و برای نسل جوان و آینده ساز این مملکت، نویدبخش آینده ای پویا و پرنشاط است. در سالروز تأسیس این واحد دانشگاهی پرافتخار، زحمات خستگی ناپذیر و اثرگذار رؤسای محترم پیشین و یکایک شما عزیزان را ارج نهاده و وجودتان را مایه افتخار و مباهات کشور عزیزمان می‌دانم.

اینجانب امید و اعتقاد دارم مجموعه واحد ورامین-پیشوا و قرچک در ادامه مسیر و رسالت خطیرخود به فضل الهی و با اتکال به نیروی بی پایان حضرت حق و با تلاش و همراهی صمیمانه و جدیت در امور در راستای تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و اجرای فرامین مقام  معظم رهبری(مدظله العالی) وکسب افتخار در زمینه های علمی، پژوهشی و فرهنگی گام هایی استوارتر برخواهد داشت و مایه سربلندی میهن عزیزمان خواهد شد.