پذیرش دانشجو بدون آزمون در بزرگترین مرکز آموزش عالی جنوب استان تهران

۱۵ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۷:۴۵ کد : ۳۹۶ اخبار تصویری اخبار دانشگاه
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا به عنوان معتبرترین مرکز آموزش عالی جنوب استان تهران با ارائه برترین خدمات و تسهیلات مالی، دانشجویی،آموزشی، پژوهشی و رفاهی در رشته‌های متنوع پرطرفدار دانشجو می‌پذیرد.

تسهیلات مالی از جمله تخفیف و تقسیط شهریه، ارائه انواع وام‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت، برخورداری از مجهزترین امکانات آموزشی و پژوهشی و کارگاه‌های پیشرفته، کتابخانه‌های جامع، مجموعه ورزشی و تفریحی شامل استخر، سونا، جکوزی، سالن‌های مختلف و مجهز ورزشی و باشگاه سوارکاری، امکانات رفاهی و خدماتی نظیر رستوران و سلف غذاخوری، خوابگاه دانشجویی ویژه خواهران، سرویس‌های ایاب و ذهاب به نقاط مختلف تهران و اطراف و مزارع تحقیقاتی و آموزشی از جمله شرایط بی‌نظیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا است.

رشته‌های کارشناسی پیوسته بدون آزمون

حقوق، زبان و ادبیات فارسی، آموزش زبان و ادبیات فارسی، آموزش زبان انگلیسی، تربیت مترجم زبان انگلیسی، فقه و مبانی حقوق اسلامی، علوم ورزشی، ریاضیات و کاربردها، فیزیک، شیمی محض، زیست‌شناسی، زیست‌شناسی سلولی و مولکولی، زیست‌فناوری، زیست‌شناسی گیاهی، مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، مهندسی علوم دامی، مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی، مهندسی آبادانی طبیعت، گیاه‌پزشکی، مهندسی فضای سبز، مهندسی مکانیک بیوسیستم، مهندسی مکانیزاسیون کشاورزی، علوم و مهندسی آب، علوم و مهندسی خاک، علوم و مهندسی صنایع غذایی، علوم و مهندسی شیلات، طراحی صنعتی، باستان‌شناسی، مرمت بناهای تاریخی، مهندسی معماری و علوم و مهندسی صنایع غذایی از رشته‌های کارشناسی پیوسته بدون آزمون این دانشگاه هستند.

رشته‌های کاردانی ناپیوسته بدون آزمون

آموزش زبان و ادبیات فارسی، آموزش دینی و عربی، آموزش زبان انگلیسی، مدیریت دولتی، کاردانی حسابداری، علوم ورزشی، آموزش ریاضی، آموزش علوم تجربی، صنایع قندسازی، کاردانی فنی زیرسازی راه، کاردانی فنی برق، کاردان فنی برق(الکترونیک)، کاردان فنی مکانیک تأسیسات، تکنولوژی صنایع غذایی، تکنولوژی تولیدات دامی، تکنولوژی تولیدات گیاهی، تکنولوژی شیلات، تکنولوژی مواد غذایی، کاردانی تولید و بهره‌برداری از گیاهان دارویی معطر، تکنولوژی فرآوری پشم و پوست، کاردانی معماری، کاردان فنی قدرت، کاردان فنی کارهای عمومی ساختمان، کاردان فنی صنایع اتومبیل، هنرهای تجسمی و کاردانی نرم‌افزار کامپیوتر از رشته‌های کاردانی ناپیوسته بدون آزمون واحد ورامین هستند.

مدارک لازم:

- ارائه اصل مدرک دیپلم نظام قدیم و یا اصل مدرک پیش دانشگاهی نظام جدید (سه سری کپی)

( کسانی که اصل مدرک فوق را در اختیار ندارند می بایست ضمن ارائه گواهی موقت دوره مذکور ، مبلغ ده میلیون ریال چک یا سفته جهت ضمانت به امور مالی تحویل نموده و رسید دریافت نمایند.)

- اصل شناسنامه و سه سری کپی کامل تمام صفحات

- اصل کارت ملی و سه سری کپی پشت و رو

-ارائه اصل مدرک کارت پایان خدمت  یا معافیت دائم و 2 برگ کپی (ویژه برادران)

-  6  قطعه عکس4*3  (برادران مشمول 12 قطعه) پشت نویسی شده

- تأییدیه تحصیلی : با ارائه یک برگ کپی از مدرک تحصیلی جهت اقدام  به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه نموده و رسید آن را دریافت و به امور ثبت نام آموزش تحویل نمایند.

رشته‌های کارشناسی ناپیوسته بدون آزمون

رشته‌های کارشناسی ناپیوسته بدون آزمون این دانشگاه را آموزش زبان انگلیسی، حسابداری، تربیت بدنی و علوم ورزشی(مدیریت و برنامه‌ریزی تربیت بدنی)، آموزش علوم تجربی، مهندسی تکنولوژی نرم‌افزار کامپیوتر، مهندسی تولیدات گیاهی، مهندسی تولیدات دامی، مهندسی کشاورزی (علوم و صنایع غذایی) و معماری تشکیل می‌دهند.

مدارک لازم:

-ارائه اصل مدرک کاردانی  (سه سری کپی)

- اصل شناسنامه و سه سری کپی کامل تمام صفحات

- اصل کارت ملی و سه سری کپی پشت و رو

-اصل مدرک کارت پایان خدمت  یامعافیت دائم و 2 برگ کپی (ویژه برادران)

-6  قطعه عکس 4*3 ( برادران مشمول 12 قطعه) پشت نویسی شده

داوطلبان می‌توانند برای ثبت نام به سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org مراجعه کنند. علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق تلفن‌های 36728013 و 36730611 با دفتر امور ثبت‌نام این دانشگاه تماس حاصل کنند.