سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی ورامین معرفی شد

۱۵ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۸ کد : ۳۹۷ اخبار دانشگاه
مراسم معارفه سرپرست حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین، پیشوا و قرچک با حضور سرپرست و مدیران ستادی این واحد دانشگاهی برگزار شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین و پیشوا با قدردانی از زحمات موسی‌الرضا فدایی معاون اداری و مالی سابق و تبریک به غلامحسن محبتی سرپرست جدید این حوزه اظهار کرد: «تغییر و تحول در دانشگاه امری طبیعی است و سعی ما این خواهد بود که از تمام ظرفیت‌های موجود برای اعتلای نام دانشگاه بهره ببریم.»

حامد زارعی با توجه به حساسیت حوزه اداری و مالی افزود: «انتظار می‌رود علاوه بر وظایف مهمی که بر عهده معاونت‌ها قرار گرفته است با ارائه طرح‌ها و ایده‌های خلاقانه و هوشمندانه در زمینه‌های مختلفی همچون درآمدزایی و جذب دانشجو مؤثر باشند و اهتمام جدی خود را معطوف آنها کنند.»

636691600513682525.jpg

در این جلسه با اهدای لوحی از زحمات محمدجواد داریان به عنوان معاون عمران این واحد دانشگاهی تجلیل شد.

غلامحسن محبتی در سابقه کاری خود معاونت اداره کل حسابرسی سازمان مرکزی و معاونت اداری مالی واحدهای علوم دارویی و تهران‌شرق دانشگاه آزاد اسلامی را دارد.

636691600736026678.jpg