اطلاعیه مهم ثبت نام:

زمان و نحوه مراجعه پذیرفته‌شدگان واحدورامین-پیشوا

۰۴ مهر ۱۳۹۷ | ۱۳:۲۸ کد : ۴۱۴ اطلاعیه ها

پذیرفته‌شدگان نهایی همه رشته‌ها باید شخصاً طی روز‌های چهارشنبه 4 مهر - پنج شنبه 5 مهر و یا شنبه 7 مهر با در دست داشتن مدارک لازم جهت ثبت‌نام به این واحد دانشگاهی به آدرس شهرستان پیشوا - شهرک نقش جهان دانشگاه آزاد اسلامی - ساختمان علوم پایه طبقه سوم مراجعه نمایند‌.

( ۲۷ )

رسولی ۱۲ مهر ۱۳۹۷ | ۲۲:۱۰
سلام.برای ذخیره پنجشنبه و جمعه رو اعلام کردن که فرم پرکنیم.جمعه تو دانشگاه هستید یعنی؟
پاسخ مدیر سایت ۰۶ آذر ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۰

بله روزهای جمعه نیز کلاس برگزار می گردد

شایسته ۰۷ دی ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۸
سلام،برای تکمیل ظرفیت ها آذر حضوری مراجعه کردیم،مدارک دادیم،لازمه اینترنتی هم ثبت نام کنیم؟
مهران ۱۷ دی ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۸
سلام وقت بخیر سال گذشته واحد ورامین اعلام کرده بود بدون شهریه ثبت نام میکند شرایط و مدارک لازم رو اعلام میفرمایید
نسترن ۲۶ دی ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۵
سلام من تغییر رشته دادم و اتاق عمل ورامین قبول شدم آذر ماه و همون موقع پرونده تشکیل دادم....خواستم بدونم برای تطبیق نمرات تحویل اصل مدرک پیش و انتخاب واحد و شهریه و...چه زمانی اقدام کنم؟