حضور پر رنگ جامعه دانشگاهی در راهپیمایی یوم اله ۱۳ آبان

۱۴ آبان ۱۳۹۷ | ۱۰:۵۴ کد : ۴۱۸ اخبار دانشگاه

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک همگام با اقشار مختلف مردم، مسئولان و دانش‌آموزان با حضور در مراسم ۱۳ آبان این روز را گرامی داشته و فریاد مرگ بر آمریکا و اسرائیل سردادند و اقدامات استکبار جهانی علیه کشورمان را محکوم کردند.

هیات رئیسه، استادان، کارکنان، دانشجویان، اعضای بسیج دانشجویی و کانون های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک در روز ۱۳ آبان، همراه با سایر اقشار مردم در این راهپیمایی به یاد سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا ،تبعید امام خمینی(ره) و کشتار دانش آموزان بی گناه با شعارهایی چون مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل و مرگ بر ضد ولایت فقیه انزجار خود را از منافقین و استکبار جهانی اعلام کردند.

دانشگاهیان با حضور خود در این راهپیمایی، جلوه‌هایی از وحدت و یکپارچگی امّت آزاده و سرافراز را به نمایش گذاشته، یاد و خاطره آن روزها را گرامی داشته، با آرمان‌های والای انقلاب اسلامی، امام راحل و مقام معظم رهبری تجدید میثاق کرده و مشت محکمی بر دهان استکبار جهانخوار و هم پیمانانش زدند.

در پایان این راهپیمایی، قطعنامه سراسری قرائت و با فریاد های الله‌اکبر، خامنه‌ای رهبر مورد تایید حاضران در راهپیمائی قرار گرفت.