رسیدن به جایگاه رفیع در دانشگاه آزاد از مسیر همفکری و خرد جمعی

۲۴ آذر ۱۳۹۷ | ۰۸:۲۶ کد : ۴۳۰ اخبار تصویری اخبار دانشگاه
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک گفت: همفکری و هم‌افزایی مطلوب سازمانی، موجب رسیدن دانشگاه آزاد اسلامی به جایگاهی رفیع خواهد شد.

حامد زارعی  در دیدارهای جداگانه با اعضاء هیأت علمی دانشکده‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک با قدردانی از تلاش‌های آنان گفت: دانشگاه‌ها امروز مرکز تربیت نیروهای کارآمد بوده و بر همین اساس انتظار جامعه از ما دانشگاهیان متفاوت بوده و باید نسبت به وظایف خود مسئولانه‌تر برخورد کنیم.

وی با تأکید بر نقش مؤثر استادان در بالا بردن روحیه نشاط علمی در دانشجویان افزود: دانشجو اگر ناامید و خموده به ‌نظر بیاید برای استاد هم هیچ انگیزه‌ای باقی نمی‌گذارد و این وظیفه ماست با تربیت و تشویق‌های لازم، جوانان را به سمت تحقیق، پژوهش و سرزندگی سوق دهیم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک بهره‌مندی از پیشنهادات اعضاء هیأت علمی را برای رشد و ارتقاء فعالیت‌های آموزشی پژوهشی ضروری دانست و اظهار کرد: استفاده از توانایی‌ها، توسعه و تبادل تجربیات امری لازم و  برگزاری این جلسه‌ها منجر به همکاری، همفکری و هم‌افزایی مطلوب سازمانی موجب رسیدن به جایگاه رفیع در دانشگاه آزاد اسلامی خواهد شد.

در این سلسله جلسه‌ها، هر کدام از اعضای هیأت علمی نظرات، پیشنهادات و خواسته‌های خود را با رئیس و اعضاء هیأت رئیسه مطرح و در خصوص موارد مختلف دانشگاهی گفتگو کردند.