حمایت از طرح‌های نخبگان دانشگاهی در راستای توسعه هدفمند شهری

۲۴ آذر ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۲ کد : ۴۳۱ اخبار تصویری اخبار دانشگاه
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا گفت: دانشگاه آزاد اسلامی دیار ۱۵خرداد با برخورداری از ظرفیت‌های خود می‌تواند در راستای توسعه شهری گام بردارد.

حامد زارعی با حضور در جلسه شورای اسلامی شهر ورامین با یادآوری سابقه ولایتمداری و بصیرت مثال زدنی مردم شهرستان ورامین در تمامی دوران‌ها گفت: حرکت انقلابی و تقدیم ده‌ها شهید در راه دفاع از ولایت و حرکت در مسیر انقلاب اسلامی موجب مباهات و مصداق تمام عیاری از ولایتمداری این منطقه در سطح کشور است.

وی دانشگاه را محل رشد مغزهای متفکر و در عین حال جایگاهی برای بهتر اندیشیدن و به کمال رسیدن دانست و افزود: همکاری مدیریت شهری و دانشگاه از جمله عوامل مهم در توسعه پایدار شهری است و نخبگان جامعه به‌عنوان ظرفیت‌های خلاق نقش مهمی در پیشبرد اهداف توسعه محور مدیریت شهری ایفا می‌کنند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک تعامل دانشگاه‌ با مدیریت شهری را موجب توسعه هدفمند شهر دانست و خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی دیار ۱۵خرداد با برخورداری از  ظرفیت‌های موجود در حوزه مسئولیت اجتماعی ورود کرده و می‌تواند در راستای توسعه شهر گام‌های سازنده‌ای را بردارد.

در این جلسه اعضاء شورای اسلامی شهر ورامین با بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود خواستار تقویت تعامل و ارتباط دانشگاه و مدیریت امور شهری شدند و بر حمایت از طرح‌های مؤثر نخبگان دانشگاهی تأکید کردند.