مانور زلزله توسط کانون دانشجویی هلال‌احمر شهرستان پیشوا برگزار شد

۰۸ دی ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۷ کد : ۴۴۱ اخبار تصویری اخبار دانشگاه
مانور زلزله توسط کانون دانشجویی هلال‌احمر شهرستان پیشوا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا برگزار شد.

اجرای این مانور به مناسبت زلزله بم که خود یادآور صحنه‌های دلخراش و غم‌بار ملت ایران است و هیچ‌گاه فراموش نخواهد شد با حضور دانشجویان و داوطلبان جمعیت هلال‌احمر صورت گرفت.

در این مانور آموزشی، حاضران با یادگیری اصول ایمنی و شناخت خطرات محیط اطراف خود و اجرای این مانورها، آمادگی و چگونگی رفتار در برابر حوادث احتمالی آینده را تمرین کردند.

انجام آموزش‌های اولیه، نحوه پناه‌گیری و شناخت نقاط امن و غیرامن و خروج اضطراری از مهم‌ترین موارد آموزشی در این مانور بود. دانشجویان با برپایی چادرهای سرپناه و اسکان اضطراری، بانداژ، حمل مصدوم به‌صورت انفرادی، حمل عصایی، حمل با برانکارد و جستجو توسط تیم آشنا شدند.