راهیابی تیم تنیس روی‌میز دانشگاه آزاد ورامین به مسابقات کشوری

۰۸ دی ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۱ کد : ۴۴۲ اخبار دانشگاه
تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا به‌عنوان تیم منتخت استان تهران به مسابقات کشوری تنیس روی‌میز راه یافت.

در مراسم اختتامیه مسابقات تنیس روی میز اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران که در سالن ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس برگزار شد، تیم‌های منتخب دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به ترتیب واحدهای ورامین، ملارد و تهران مرکزی حائز رتبه‌های اول تا سوم شدند.

اعضای تیم خواهران دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا شامل فرانک سهیلی نژاد، زهرا علیکایی، شاداب شهسواری با مربیگری و سرپرستی زهره طالبی در این مسابقات موفق شدند مقام دوم و سوم مشترک انفرادی را نیز کسب کنند.

این دوره از مسابقات با حضور تیم‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای یادگار امام(ره) شهرری، شهر قدس، تهران مرکزی، ورامین و ملارد برگزار شد و تیم دانشگاه ورامین به‌عنوان منتخب تیم استان تهران به مسابقات کشوری راه یافت.