ثبت‌نام بدون آزمون دانشجو در نگین درخشان دیار ۱۵خرداد

۳۰ دی ۱۳۹۷ | ۰۸:۲۲ کد : ۴۵۳ اخبار تصویری اخبار دانشگاه
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک پذیرای دانشجویان و علاقه‌مندان به تحصیل از سراسر کشور است.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک از معتبرترین مراکز آموزش عالی جنوب استان تهران مانند نگینی درخشان در منطقه دیار ۱۵ خرداد می‌درخشد و پذیرای دانشجویان و علاقه‌مندان به تحصیلات تکمیلی از سراسر کشور است.

این واحد دانشگاهی در کنار سطح دانش مطلوب به واسطه حضور اعضای هیئت علمی مجرب و متخصص و اهتمام در مسیر کیفی‌سازی آموزشی از امکانات و خدمات بسیار متنوعی برخوردار است که می‌توان به کتابخانه‌های جامع و تخصصی، مجموعه بی‌نظیر ورزشی و تفریحی شامل استخر، سونا، جکوزی، سالن‌های مختلف و مجهز ورزشی، باشگاه آموزشی و تفریحی سوارکاری، امکانات مجهز و پیشرفته آزمایشگاهی و کارگاهی، خوابگاه دانشجویی خواهران و سلف سرویس، ارائه سرویس ایاب و ذهاب به تمام نقاط تهران و حومه، تردد با خطوط مترو تهران،کرج و شهرری و از طریق قطار سریع‌السیر حومه‌ای تهران کمتر از یک ساعت و امکان ادامه تحصیل تا مقطع دکتری اشاره کرد که این واحد دانشگاهی را به‌عنوان یک مرکز آموزش عالی موفق تبدیل کرده است.

نگاه ویژه به پژوهش‌های کاربردی و مسئله‌محور و اقدام عملی در راستای تربیت دانشجوی‌کارآفرین از طریق فعالیت دانشجویان در شرکت‌های دانش‌بنیان، این دانشگاه را به‌عنوان مرکز آموزش عالی منحصر به فردی سوق داده که دانشجویان علاوه بر کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی و پژوهشی با فضای آینده شغلی خود آشنا و از نزدیک با روند کاری و چالش‌ها و ویژگی‌های شغل آینده خود رو‌به‌رو می‌شوند.

رشته‌های بدون آزمون کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک شامل حقوق، زیست‌شناسی(کلیه گرایش ها)، مهندسی معماری، علوم و مهندسی صنایع غذایی، آموزش زبان انگلیسی، تربیت مترجم زبان انگلیسی، علوم‌ورزشی، مهندسی‌شیمی، مهندسی‌برق، مهندسی‌مکانیک، مهندسی‌کامپیوتر، مهندسی‌کشاورزی(همه گرایش‌ها) و باستان‌شناسی است.

در مقطع کارشناسی ناپیوسته نیز رشته‌های حسابداری، معماری، مهندسی‌تکنولوژی نرم‌افزار کامپیوتر، مهندسی‌کشاورزی(علوم و صنایع غذایی)، آموزش زبان‌انگلیسی، تربیت‌بدنی و علوم ورزشی(مدیریت و برنامه‌ریزی تربیت‌بدنی) و در مقطع کاردانی ناپیوسته و پیوسته  رشته‌های حسابداری-علوم ورزشی-برق صنعتی -معماری-نرم‌افزار کامپیوتر-مدیریت بازرگانی ازجمله رشته‌های فعال واحد ورامین-پیشوا است.

آغاز تحصیل این مرحله از ثبت‌نام‌ها از بهمن ۹۷ بوده و علاقه‌مندان می‌‌توانند به سایت مرکز آزمون به نشانی www.azmoon.org مراجعه کرده و برای ثبت نام خود اقدام کنند، در صورت کسب اطلاعات بیشتر کارشناسان و مشاوران دانشگاه از طریق شماره‌های  ۳۶۷۲۸۰۱۳-۰۹۱۰۹۸۲۱۶۸۹- ۰۹۱۰۹۸۲۱۶۷۹ آماده ارائه مشورت به علاقه‌مندان به تحصیلات تکمیلی هستند.

( ۳ )