مراسم بدرقه کاروان راهیان نور برگزار شد

۱۹ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۴ کد : ۴۶۹ اخبار دانشگاه
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا گفت: آثار و برکات معنوی اردوی راهیان نور با هیچ برنامه فرهنگی دیگری قابل مقایسه نیست.

کاروان راهیان نور بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا و قرچک پیش از ظهر امروز با همراهی و بدرقه مسئولان دانشگاهی و خانواده‌های دانشجویان، عازم مناطق عملیاتی جنوب کشور شد.

معاون فرهنگی دانشجویی واحد ورامین ـ پیشوا در حاشیه مراسم بدرقه با تأکید بر لزوم برگزاری این اردو برای قشر دانشجو اظهار کرد: این اردو فرصت مغتنمی است برای آشنایی دانشجویان و جوانان با ایثارگری‌ها و رشادت‌های رزمندگان و جوانان دهه ۶۰ که در هشت سال دفاع مقدس با نثار جان خود از سرزمین اسلامی دفاع کردند آشنا شوند و مسلماً آثار و برکات معنوی این اردو با هیچ برنامه فرهنگی دیگری قابل مقایسه نیست.

محمد بختیاری اضافه کرد: دانشجویان در این اردو ضمن حضور در یادمان‌های مختلف با تاریخ غرورآفرین، رشادت‌ها و ایثارگری‌های جوانان سرزمین خود از نزدیک آشنا  می‌شوند.

وی عنوان کرد: در این سفر معنوی جوانان با الگوگیری از شهدا و تجدید پیمان با شهدا و آرمان‌های امام با جایگاه والای شهادت آشنا شده و در پیروی از ولی فقیه زمان خود پیشگام خواهند شد.

معاون فرهنگی دانشجویی واحد ورامین ـ پیشوا افزود: با برنامه‌ریزی صورت گرفته، این اردو در دو بخش خواهر و برادر به تعداد ۱۲۰ نفر برگزار و به تمامی حاضران بسته‌های فرهنگی اهدا شد.

( ۱ )