رسالت دانشگاه آزاد اسلامی برای تحقق شعار سال ۹۸

۱۸ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۷:۴۴ کد : ۴۷۱ اخبار تصویری اخبار دانشگاه
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین، پیشوا و قرچک گفت: جامعه دانشگاهی خود را موظف به‌ بهره‌‌گیری از سرمایه‌های علمی‌وتحقیقات کاربردی برای رونق تولید می‌داند.

حامد زارعی  با توجه به نامگذاری شعار سال از سوی مقام معظم رهبری، به رسالت هدفمند دانشگاهیان در این خصوص اشاره و اظهار کرد: با توجه به جنگ تمام‌عیار اقتصادی پیش‌ِ روی کشور، جامعه دانشگاهی خود را موظف می‌داند با بهره‌مندی از سرمایه‌های علمی، پژوهشی و تحقیقات کاربردی زمینه بهبود رشد اقتصاد و رونق تولید را فراهم کند.

وی بر ضرورت همکاری مشترک و ارتباط سازنده دانشگاه با صنعت و مراکز اجرایی با هدف استفاده حداکثری از توان طرفین تأکید کرد و افزود: استفاده از تحقیقات دانشگاهی در فضای صنعت، مسیر رونق تولید را هموار کرده و به کاهش هزینه‌های تولیدکنندگان نیز می‌انجامد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا و قرچک، هدایت پایان‌نامه‌های دانشجویی را به سمت حل مسائل و معضلات اقتصادی، از جمله کارکردهای دانشگاه برای تحقق شعار سال دانست و توضیح داد: حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه‌ها، مراکز علمی و تحقیقاتی یکی از راهگشاترین عوامل برای تقویت و توسعه فضای اشتغال و کارآفرینی کشور است.

زارعی، توجه جدی به شرکت‌های دانش‌بنیان را با توجه به ظرفیت‌های منحصر به فرد آن همانند اتکا به توان علمی داخلی و دانش بومی، از مؤلفه‌های مؤثر تحقق پایدار اقتصاد توصیف کرد و ادامه داد: رهبر معظم انقلاب همواره بر نقش پررنگ این شرکت‌ها در رونق اقتصادی تأکید داشته‌اند.

وی در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: کشور ما از منابع سرشاری برخوردار است و نوآوری‌ها و تجاری‌سازی‌های علمی این شرکت‌ها علاوه بر افزایش توان علمی، موجب استقلال، عدم وابستگی و بی‌نیازی کشور به فناوری‌های خارجی می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا و قرچک با اشاره به ظرفیت‌های این واحد دانشگاهی در بخش تولید یادآور شد: به فضل الهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا و قرچک با شناسایی و توسعه ظرفیت‌ها و مزیت‌های موجود خود توانسته به عنوان کار‌آفرین فعال در بخش تولید محصولات کشاورزی و دامپروری وارد میدان شده و با عزم و اراده خود مفهوم رونق تولید را عملیاتی کند.

زارعی در پایان ابراز امیدواری کرد: ملت هوشیار ایران اسلامی به مدد خداوند متعال و اتکا به تلاش، ممارست و مقاومت مثال‌زدنی خود، یک بار دیگر به ندای رهبرشان لبیک عملی گفته و آرزوهای معاندانشان را نقش بر آب کرده و از این مقطع حساس و این امتحان نیز سرافراز و سربلند بیرون بیایند.