جانبازان دانش‌آموختگان دانشگاه جهاد و مقاومتند

۲۵ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۷:۳۹ کد : ۴۷۶ اخبار تصویری اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ورامین-پیشوا با حضور در کلاس‌های آموزشی از جانبازان عضو هیئت علمی تجلیل کرد و گفت‌: جانبازان دانش‌آموختگان دانشگاه جهاد و مقاومتند.

حامد زارعی با حضور در کلاس‌های آموزشی از جانبازان عضو هیئت علمی تجلیل کرد و با تبریک اعیاد و موالید خجسته ماه شعبان المعظم، این ایام را فرصتی مناسب برای تجلیل از جانبازان پر افتخار دانست و گفت: این عزیزان در دوران دفاع مقدس عاشقانه در سنگرهای جهاد فی‌سبیل‌الله قدم گذاشتند و به مدال جانبازی نائل آمدند و امروز نیز با حضور در سنگر علم و دانش، متعهدانه برای اعتلا و سربلندی کشور خود خدمت می‌کنند.

وی جانبازان را دانش‌آموختگان دانشگاه جهاد و مقاومت عنوان کرد و افزود: شما همواره مدافع و پاسدار ارزش‌های اسلام و انقلاب بوده‌اید و امروز هم با ایستادگی بر همان آرمان‌های خود وفادارانه به حفظ و حراست از دستاوردهای انقلاب اسلامی م‌پردازید.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک با تأکید بر لزوم تبیین فرهنگ ایثار به دانشجویان و انتقال ارزش‌های دفاع مقدس خطاب به دانشجویان خاطرنشان کرد: در دوران حاضر پاسداری از خون شهیدان و فداکاری‌های جانبازان نیازمند همراهی شما عزیزان دانشجوست تا با الگوگیری از این اسوه‌های صبر و مقاومت به حرکت خود در این مسیر روشن ادامه دهید.

زارعی با حضور در کلاس‌های آموزشی از جانبازان عضو هیئت علمی واحد محمد بختیاری، محمود باغبان و عباس پازکی تجلیل کرد.