اعزام تیم جهادی دانشگاه آزاد واحد ورامین-پیشوا به مناطق سیل‌زده

۲۵ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۷:۵۰ کد : ۴۷۷ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک از اعزام گروه جهادی ۳۰ نفره متشکل از جهادگران بسیج دانشجویی این واحد به استان سیل‌زده لرستان خبر داد.

حامد زارعی از اعزام گروه جهادی ۳۰ نفره متشکل از جهادگران بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک به استان سیل‌زده لرستان خبر داد.

وی با تأکید بر لزوم امداد رسانی مناسب و استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای کمک‌رسانی به هموطنان سیل‌زده گفت: با برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، تیم جهادی این واحد دانشگاهی متشکل از جهادگران بسیج دانشجویی به مناطق مشخص‌شده اعزام و در حال خدمت‌رسانی هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک درباره حضور فعال گروه جهادی بسیج دانشجویی این واحد خاطرنشان کرد: تجهیزات کامل امدادرسانی توسط دانشگاه برای گروه جهادی شهید زبرجدی تهیه و جهادگران بسیجی به فعالیت و خدمت‌رسانی مشغول هستند.