شبیه‌سازی و ساخت نخستین سوئیچ گرافنی با محدوده کاربرد تراهرتز

۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۷ کد : ۴۷۹ اخبار دانشگاه
نخستین سوئیچ گرافنی با محدوده کاربرد تراهرتز توسط استاد گروه مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا شبیه‌سازی و ساخته شد.

مقاله زینب رمضانی از استادان گروه مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا در حوزه نانو تکنولوژی در مجله آی اس آی Nanoscale از انتشارات Royal Society of Chemistery با ایمپکت فاکتور ۷/۲۳۳ و رتبه جهانی ۱۸ و کیفیت Q۱ به چاپ رسید.

این مقاله حاصل دستاورد پژوهش عملی و تئوری به مدت دو سال در حوزه نانوتکنولوژی و سوئیچینگ سیستم‌های مخابراتی است.

برای نخستین‌بار در این پژوهش از ترکیب گرافن برای ساخت یک سوئیچ با کاربرد در فرکانس‌های خیلی بالا در محدوده تراهرتز (۱۰ به توان ۱۲ هرتز) استفاده شده است. این دستگاه برای نخستین‌بار با دستگاه‌های پیشرفته ساخته و تست شده است و تاکنون هیچ دستگاهی به این روش و با این عملکرد ارائه نشده است‌.