آغاز انتخاب رشته داوطلبان دوره دکتری + لیست رشته های واحد ورامین

۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۹ کد : ۴۸۰ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها
انتخاب رشته داوطلبان دوره دکترای تخصصی سال ۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

انتخاب رشته دوره دکترای تخصصی سال 98 دانشگاه آزاد اسلامی برای داوطلبانی که در آزمون سراسری دوره دکترای تخصصی سازمان سنجش آموزش کشور شرکت کرده اند، از سه شنبه 3 اردیبهشت آغاز و تا ساعت 24 روز دوشنبه 16 اردیبهشت ماه ادامه خواهد شد.

داوطلبان مجاز به انتخاب رشته براساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور می توانند متناسب با مجموعه امتحانی خود حداکثر تا 8۰ رشته محل را در دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب کنند.

داوطلبان لازم است با مراجعه به سامانه www.azmoon.org دفترچه راهنمای انتخاب رشته را دریافت کنند.

متقاضیان دوره دکترای تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی لازم است پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما در صورت دایر بودن رشته گرایش مورد تقاضای آنان در دانشگاه آزاد اسلامی از طریق همین سامانه نسبت به خرید کارت اعتباری انتخاب رشته اقدام کنند.

داوطلبان به منظور ورود به سامانه انتخاب رشته لازم است اطلاعات کارت اعتباری خریداری شده را به همراه شناسه انتخاب رشته مندرج در ذیل کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور در اختیار داشته باشند.

زمان ثبت نام دوره دکترای تخصصی بدون آزمون (ویژه استعدادهای درخشان) متعاقباً اعلام خواهد شد.

رشته های واحد ورامین-پیشوا شامل:
آموزش زبان انگلیسی- حقوق خصوصی- الهیات و معارف اسلامی ، فقه و مبانی حقوق اسلامی- زبان و ادبیات فارسی- بیماری شناسی کشاورزی- زبان و ادبیات فارسی، ادبیات غنایی- شیمی، شیمی تجزیه – شیمی، شیمی آلی- مهندسی شیمی- علوم و مهندسی صنایع غذایی، شیمی مواد غذایی- علوم و مهندسی صنایع غذایی،صنایع غذایی- باستان شناسی، دوران تاریخی- باستان شناسی، پیش از تاریخ – آگروتکنولوژی، فیزیولوژی گیاهان زراعی -علوم دامی، تغذیه دام -علوم و مهندسی صنایع غذایی، زیست فناوری مواد غذایی – -علوم و مهندسی صنایع غذایی، فناوری مواد غذایی - علوم دامی، ژنتیک و اصلاح دام و طیور – حشره شناسی کشاورزی

( ۳ )