مراسم بزرگداشت مقام معلم و روز استاد برگزار شد

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۶ کد : ۴۸۲ اخبار تصویری اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا گفت: نقش فرهیختگان در رهایی از تمام وابستگی‌ها تعیین‌کننده و در فتح قله‌های تعیین‌شده بیش از پیش سازنده خواهد بود.

حامد زارعی در جمع اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا اظهار کرد: مسیر خطیر تعلیم و تعلم از شئون الهی است و در این راه بزرگانی گام نهاده‌اند که نام‌شان در طول تاریخ به نیکی می‌درخشد. علامه شهید استاد مطهری از همین طایفه مقدس است که به قله‌های منیعی دست یافت تا آنجا که امام راحل(ره) همه آثارش را مفید فایده می‌داند و بهره‌برداری از آنها را به همگان سفارش می‌کند.

وی نقش معلم در جامعه را نقش انبیای الهی برشمرد و خاطرنشان کرد: معلم باید نیروی فکری و قوه ابتکار متعلمان خود را پرورش داده و آنان را به سوی استقلال هدایت کند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا در این جمع که خانواده استادان نیز حضور داشتند، افزود: یک استاد موفق باید در کلاس درس خود از روش‌هایی بهره ببرد تا علاوه‌بر تقویت علمی صورت گرفته، برای خود و دانشجو بازدهی حداکثری داشته و بتواند در روش‌های آموزشی،  نوسازی و خلاقیت به وجود آورد.

زارعی با تأکید بر حرکت پرشتاب پیشرفت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران یادآور شد: بی‌شک جامعه دانشگاهی بیدار در کنار اقشار مختلف مردم و با هدایت‌های حکیمانه مقام معظم رهبری، آماده دستیابی به یک جهش علمی و بزرگ و رهایی از تمام بردگی‌های علمی، اقتصادی، نظامی و ... است و نقش شما فرهیختگان بیش از پیش در فتح این قله‌های تعیین‌شده، سازنده خواهد بود.

در این دورهمی که پروفسور احمد مجد چهره ماندگار زیست‌شناسی کشور و عبدالله خالصی‌دوست رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان حضور داشتند، از استادان هیئت علمی پیشکسوت و پرتلاش این واحد دانشگاهی با اهدای لوح سپاس و هدایا تجلیل شد.