پیام رئیس مجلس خبرگان رهبری به همایش ۱۵ خرداد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک

۰۹ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۵ کد : ۴۸۹ اخبار تصویری اخبار دانشگاه

آیت الله جنتی رئیس مجلس خبرگان رهبری به مناسبت دهمین همایش بزرگداشت قیام ۱۵ خرداد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا  پیامی صادر کرد.

در آستانه سالگرد قیام خونین و تاریخی پانزدهم خرداد برخود لازم دیدم طی پیامی یادی از شهدای والامقام این قیام تاریخی به خصوص رشادت های کفن پوشان ورامین داشته و به ساحت قدسی ایشان عرض ارادتی داشته باشیم.

با سلام به همه یادآوران شهیدان

شهیدانی که محبوب پروردگارند و خداوند در قرآن مجید آنها را چنین وصف کرده است.

(( ان الله یحب الذین یقاتلون فی سبیله صفا کانهم بنیان مرصوص )) چه افتخاری بالاتر از این ، آنها در صف انبیا و اولیا و علویان و حسینیان قرار گرفتند.

با این وصف، من که باشم که بتوانم توصیفی از شهدای انقلاب اسلامی و در صف مقدم، شهدای پانزدهم خرداد و شهدای ورامینِ پر افتخار بکنم.

از این بدریان و احدیان و خیبریان که از جان خود ، از هستی دنیایی خود گذشتند ، از زن و فرزند و پدر و مادر و هرچه داشتند، چشم پوشیدند.

من که گرفتار هواهای نفسانی و وساوس شیطانی و هوس های زودگذر زندگی هستم و غل و زنجیر های مادی همه وجود مرا احاطه کرده کجا و این راه یافتگان به ملکوت اعلا کجا؟ شهدای عزیز ورامین ، کفن پوشان مجاهد فی سبیل الله در صف سایر شهدای ما در طول دوران انقلاب ، دست پروردگارن امام عزیزمان خمینی بت شکن و شهید پرور قرار گرفتند ، هر چه داریم به برکت وجود آنها داریم ، عزت داریم ، آبروداریم ، قدرت داریم.

قدرت آمریکا را شکسته ایم ، به خاک ذلتشان نشانده ایم و در سراشیب سقوط قرار شان داده ایم . اینها همه به برکت خون شهیدان است.

آفرین بر کفن پوشان دشت ورامین دانسته و فهمیده از مرگ در راه خدا استقبال کردند، از توپ و تانک و سرنیزه جلادان رژیم نهراسیدند ، الگو شدند ، راه نجات را به ره پویان نشان دادند. به نسل ها آموختند که تا زیر لوای ولایت فقیه ، یعنی نماینده امام زمان علیه السلام هستید . از غیر خدا نترسید . به وعده نصر الهی امیدوار باشید.

راه را برای یاران مهدی (ع) هموار کنید . سختی ها را تحمل کنید . سحر های ماه مبارک بخوانید (( وقتلاً فی سبیلک فوفق لنا)) دل به این دنیای  پر از فریب و غرور و ظلم و زور و نفاق و تزویر نبندید و بدانید العاقبه للمتقین،پیروزی نهایی در رکاب حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرج الشریف) نزدیک است دشمن در سیر نزولی و یاران مهدی (ع) در مسیر صعودی هستند. بازهم سلام بر همه شهیدان تاریخ شهدای کربلا ، شهدای ۱۵خرداد و شهدای ورامین به امید آن که سلام ما را پاسخی دهند.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

احمد جنتی