روز قدس روز همبستگی ملت ایران است

۰۹ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۵:۴۲ کد : ۴۹۲ اخبار تصویری اخبار دانشگاه

حامد زارعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک در دهمین همایش بزرگداشت قیام 15خرداد اظهار داشت: گرامی می‌داریم نام و یاد شهدای 15خرداد 42 را که نقطه عطفی در پیروزی انقلاب اسلامی ایران بود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک گفت: روز قدس امسال از هر سال دیگر برای ملت ایران مهم است، چراکه دشمن در حال توطئه دیگر است که می‌خواهد بین مردم فلسطین تفرقه ایجاد کند.

حامد زارعی روز قدس را روز همبستگی ملت ایران برشمرد و افزود: همه برای دفاع از حق قانونی فلسطین و برای مبارزه با استکبار در مراسم حضور پیدا خواهند کرد.

وی ادامه داد: معاهده و معامله قرن که به پیشنهاد آمریکا جهت تضعیف کردن حق مردم فلسطین و دادن بخش زیادی از زمین‌های فلسطین به اسرائیل را محکوم می‌کنیم. به کشورهای عربی که در این موضوع با آمریکا هم‌پیمان شدن هم هشدار می‌دهیم فلسطین فروشی نیست چراکه اولین قبله مسلمین است.