مجوز نانومقیاس برای تولید محصول کاتالیست نانوآلومینا گاما صادر شد

۲۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۶ کد : ۵۰۰ اخبار تصویری اخبار دانشگاه
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا برای تولید محصول کاتالیست نانوآلومینا گاما موفق به دریافت گواهینامه نانومقیاس شد.

شرکت تعاونی نانوپویش یکتا مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی به مدیریت نازنین فرهادیار عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا، موفق به دریافت گواهینامه نانومقیاس از واحد ارزیابی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو برای تولید محصول کاتالیست نانوپودر ساختار نانوآلومینا گاما شد.

شرکت تعاونی نانو پویش یکتا با هدف دستیابی به تکنولوژی‌های نوین و پیشرفت در حوزه نانومواد و با تکیه بر دانش فنی در زمینه مشاوره  و تولید انواع محصولات نانوساختار ازجمله نانوجاذب‌ها، نانوالیاف، نانوکپسول‌ها، نانوبیوسرامیک، نانواکسیدهای فلزی ازجمله اکسید روی، نانوکیتوسان و نانواکسید نیکل فعالیت دارد.

نانوآلومینا به‌دلیل خاصیت منحصربه‌فرد ساختار گاما، جنس سخت، عایق‌بودن، دمای ذوب بالا و تخلخل‌های نانومتری اکسید آلومینیوم در صنایع مختلفی مانند انواع کاتالیست‌های صنعت نفت و پتروشیمی، دارویی، بیولوژیکی، الکتریکی، اپتیکی، میکرومکانیکی، فوتونیک، نانوکامپوزیت، جداسازی بیولوژیکی، حافظه‌های مغناطیسی با چگالی بالا و به‌طور ویژه در ساخت نانوساختارهای یک بعدی، مانند نانوسیم‌ها و نانوتیوپ‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.