لزوم ارتباط مؤثر و مشورت مستمر با کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی

۰۴ تیر ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۲ کد : ۵۰۷ اخبار تصویری اخبار دانشگاه
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا و قرچک بر لزوم ارتباط مؤثر و مشورت مستمر بین کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.

حامد زارعی در نشست صمیمی با کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک با قدردانی از فعالیت‌های صادقانه صورت گرفته از سوی کارمندان گفت: کارکنان هر مجموعه به‌عنوان بازوان توانمند مدیران اجرایی هستند و با توجه به تعالیم اسلامی ما هرگونه تلاشی که با نیت صادقانه انجام شود همانند عبادت در پیشگاه خداوند متعال دارای اجر و ارزش است.

وی هرگونه حرکت مؤثر و پیشرفت را نیازمند همراهی و همدلی کارکنان برشمرد و خاطرنشان کرد: در یک سال گذشته با تلاش‌های صادقانه و مشارکت جدی شما همکاران دانشگاهی توانسته‌ایم رشد کمی و کیفی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک را رقم بزنیم و به ارتقا و اعتلای نام دانشگاه آزاد اسلامی کمک کنیم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک بر لزوم ارتباط مؤثر و مشورت مستمر با کارمندان دانشگاه تأکید کرد و گفت: با همفکری همدیگر شاهد توفیقات بیش از گذشته در این واحد دانشگاهی خواهیم بود.

در این نشست صمیمی از کارکنان تلاشگر حوزه‌های فضای سبز، خدمات، تأسیسات، آشپزخانه، انبار، کتابخانه و ترابری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک با اهدای لوح سپاس تجلیل شد.