مدارس تخصصی ورزشی در واحد ورامین-پیشوا راه اندازی شد

۱۱ تیر ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۴ کد : ۵۰۸ اخبار تصویری اخبار دانشگاه
دکتر زارعی: مدارس تخصصی ورزشی با توجه به ظرفیت، امکانات و تجهیزات مناسب ورزشی در کنار نیروی انسانی متخصص آغاز به کار کرد.

دکتر حامد زارعی در جلسه هیأت رئیسه این واحد دانشگاهی ضمن اشاره بر دستورالعمل سازمان مرکزی در خصوص راه‌اندازی و توسعه مدارس تخصصی و آکادمی‌های ورزشی گفت: مدارس تخصصی ورزشی واحد ورامین-پیشوا با توجه به ظرفیت، امکانات و تجهیزات مناسب ورزشی در کنار نیروی انسانی متخصص و کارآمد دانشگاه آزاد اسلامی و با هدف تقویت روحیه امید ونشاط و از طرفی فراهم سازی بستر سلامت جسم و روان جامعه آغاز به کار نموده است.

وی بر لزوم پرورش همزمان جسم و روان در این مدارس تأکید کرد و افزود: پیشرفت، تعالی و ارتقاء جسم و روح به صورت همزمان مورد توجه‏ عمیق اسلام و در فرهنگ غنی ایرانی از جایگاه والایی برخوردار بوده و بر همین اساس از اولویت های اصلی مدارس تخصصی ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی تربیت و پرورش جسم در کنار پرورش روح و اندیشه ی جوانان مستعد کشور است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا و قرچک استعدادیابی و بهره مندی مناسب از ظرفیت های موجود دانشگاه را از دیگر اهداف این مدارس ورزشی برشمرد و ادامه داد: طبق برنامه ریزی صورت گرفته و هماهنگی با اداره ورزش و جوانان کلاس های آموزشی در رشته های ورزشی شامل فوتسال، تکواندو، والیبال، کوهنوردی، تنیس روی میز، هندبال، ژیمناستیک، کشتی، بدمینتون، کاراته، دفاع شخصی، شنا، بسکتبال، بدنسازی و سوارکاری در دو بخش خواهران و برادران کلاس آموزشی با مجهزترین امکانات و تجهیزات ورزشی تحت نظر مربیان مجرب و استادان عضو هیات علمی دانشگاه آغاز فعالیت نموده است و گواهی معتبر به شرکت کنندگان اعطا می شود.

علاقه مندان به فعالیت در این مدارس تخصصی ورزشی می توانند به سایت دانشگاه به آدرس http://iauvaramin.ac.ir/fa  و یا به صورت حضوری به مجتمع فرهنگی ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی پیشوا مراجعه نموده و یا با شماره 36725003 تماس حاصل نمایند.

( ۳ )