زیر نظر پر افتخارترین مربی والیبال کشور

آکادمی تخصصی والیبال در دانشگاه آزاد اسلامی ورامین-پیشوا افتتاح می‌شود

۱۲ تیر ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۶ کد : ۵۱۱ اخبار تصویری اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ورامین-پیشوا و قرچک از افتتاح آکادمی تخصصی والیبال زیرنظر و هدایت مستقیم پرافتخارترین مربی والیبال کشور در این دانشگاه در آینده نزدیک خبر داد.

حامد زارعی در حاشیه نشست صبح امروز خود با مصطفی کارخانه گفت: در راستای راه‌اندازی و توسعه مدارس تخصصی و آکادمی‌های ورزشی، آکادمی تخصصی والیبال زیرنظر و هدایت مستقیم آقای کارخانه پرافتخارترین مربی والیبال کشور با هدف کشف استعدادهای والیبال منطقه به‌زودی افتتاح می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این واحد دانشگاهی از امکانات و تجهیزات مناسب ورزشی برخوردار است، افزود: جوانان بسیاری در این منطقه علاقه وافری به رشته ورزشی والیبال دارند که تأسیس این آکادمی در دشت والیبال‌خیز جنوب شرق استان تهران، نقش بسیار مهمی در تربیت و کشف استعدادهای برتر والیبال به‌ویژه  شناساندن آنان به تیم‌های برتر کشور خواهد داشت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک حضور پرافتخارترین مربی والیبال کشور در کنار استفاده از امکانات و تجهیزات مناسب ورزشی موجود را فرصتی مغتنم برای علاقه‌مندان رشته جذاب والیبال برشمرد.

زارعی ادامه داد: همه اقدامات این آکادمی با نظارت و هدایت مستقیم  مصطفی کارخانه که اصالتاً اهل شهرستان پیشوا بوده و با بیش از ۱۰ دوره قهرمانی لیگ برتر به‌عنوان موفق‌ترین سرمربی ایرانی نام گرفته‌اند، انجام می‌شود.

وی یادآور شد: ظرفیت این آکادمی محدود است و علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت نام به مجتمع ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی ورامین - پیشوا مراجعه کنند.

( ۴ )