آغاز فعالیت ۲ مدرسه جدید سما در ورامین از مهر ۹۸

۲۶ تیر ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۷ کد : ۵۱۳ اخبار تصویری اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا و قرچک از آغاز فعالیت شعبه دوم دبستان و پیش‌دبستان پسرانه سما و دبستان و پیش‌دبستان دخترانه سمای این واحد دانشگاهی خبر داد.

حامد زارعی از اخذ مجوز راه‌اندازی و آغاز فعالیت شعبه دوم دبستان و پیش‌دبستان پسرانه سما و دبستان و پیش‌دبستان دخترانه سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا و قرچک خبر داد.

وی با اشاره به برخورداری این واحد دانشگاهی از امکانات و تجهیزات مناسب آموزشی، پژوهشی و ورزشی بر لزوم توسعه مدارس سما تأکید کرد و گفت: با توجه به درخشش مجتمع مدارس سما در منطقه و نظر به درخواست عمومی و استقبال فوق‌العاده با پیگیری‌های صورت‌گرفته موفق به اخذ مجوزهای لازم برای راه‌اندازی مدارس شدیم و مهرماه سال جاری شاهد آغاز فعالیت آموزشی این مدارس خواهیم بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک بر ضرورت توسعه آموزش‌های مهارتی و تخصصی طبق تأکیدات مسئولان ارشد دانشگاه آزاد اسلامی افزود: مجموعه عظیم دانشگاه آزاد نقش بسزایی در ارتقای توسعه کمی و کیفی آموزشی در کشور ایفا می‌کند که فعالیت مدارس سما بیان‌کننده گوشه‌ای از این اتفاق مبارک است.

زارعی به فعالیت مجتمع مدارس سمای این واحد دانشگاهی اشاره کرد و به آنا گفت:  فضا و امکانات مناسب دانشگاه آزاد اسلامی، فرصت تحصیل را برای تمام مقاطع مختلف تحصیلی فراهم آورده است.

وی توسعه کمی و کیفی مدارس وابسته به سما برای خدمت‌رسانی به جامعه را از اهداف ترسیم شده دانشگاه آزاد اسلامی برشمرد و ابراز امیدواری کرد که تقویت پایه‌های تعلیم و تربیت، پیشرفت و ارتقا در تمام سطوح کشور را تضمین خواهد کرد.

( ۱ )