درخشش پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا در جشنواره پایان‌نامه‌های برتر

۱۶ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۶:۳۲ کد : ۵۲۱ اخبار دانشگاه

تندیس ویژه جشنواره پایان‌نامه‌های برتر کشور با عنوان جایزه ویژه خیام در دوره دوم به پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی ورامین-پیشوا تعلق گرفت.

دومین دوره جشنواره پایان‌نامه‌های برتر کشور با عنوان جایزه ویژه خیام به همت انتشارات فرزانگان دانش و حمایت علمی استادان دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور برگزار شد.

در این جشنواره اثر پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا با عنوان مقایسه بهبود دهنده‌های اسید لاکتیک، اسید اسکوربیک و آزودی کربنامید بر خواص کیفی نان سنگگ با محور کشاورزی و منابع طبیعی به عنوان اثر برتر جشنواره انتخاب شد.

تندیس ویژه جشنواره پایان‌نامه‌های برتر کشور با عنوان جایزه ویژه خیام در دوره دوم به سیما زیدوند، سارا موحد و پیمان رجایی از پژوهشگران دانشگاه آزاد واحد ورامین-پیشوا تعلق گرفت.