کتاب «کاربرد بهبوددهنده‌ها در نان سنگک» توسط پژوهشگران واحد ورامین-پیشوا چاپ و منتشر شد

۱۷ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۸ کد : ۵۲۲ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۷۰

جدید‌ترین کتاب سارا موحد چهره نام‌آشنای صنعت غذای ایران و دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و سیما زیدوند کارشناس ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی مطابق سرفصل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منتشر شد.

در مقدمه این کتاب آمده است: نان یکی از ارزنده‌ترین و مهم‌ترین مواد غذایی مورد استفاده انسان و بخش عمده‌ای از انرژی روزانه، پروتئین، املاح معدنی و ویتامین‌های گروه B  مورد نیاز بدن است.

نان سنگک از انواع نان‌های مسطح است که به‌دلیل عطر و طعم مناسب، ارزش تغذیه‌ای بالا، قابلیت سیرکنندگی و هضم آسان به‌دلیل مقادیر زیاد فیبر در صدر نان‌های سنتی ایرانی قرار دارد.

امروزه یافته‌ها در راستایمعرفی و استفاده از انواع بهبوددهنده‌ها در ویژگی‌های کیفی محصولات نانوایی نقش دارند که نتیجه آن بهبود کیفیت، افزایش و ماندگاری محصول و به تعویق افتادن بیاتی نان است.

این کتاب بررسی می‌کند که بهبوددهنده‌ها، سست بودن آرد را بهبود بخشیده و باعث کیفیت بهتر نان شده و حجم نان بیشتر شده و دیرتر بیات می‌شود.


نظر شما :